Уважаеми клиенти, физическите ни магазини няма да работят в педиода 30.04 - 09.05 (включително).

Количка
0 артикула

Новини

Празнични и почивни дни 30.04 - 09.05.2021

27 Апр 2021
Във връзка с наближаващите празнични дни, бихме искали да Ви уведомим за дните, през които фирма Дианид няма да обслужва клиенти.

Отбелязваме Деня на Земята - 22 април

22 Апр 2021
Употребата на ефективно осветление е малка, но и много важна крачка за опазване на живота в нашата планета.

На 10 май 2021 г. откриваме офис в гр. Варна

20 Апр 2021
Откриваме нов офис в гр. Варна. Заповядайте на 10.05.2021 г. във Варна на адрес бул. Владислав Варненчик 277 (срещу ТМТ).

28,80 лв/бр за улични LED лампи с мощност 50W

19 Апр 2021
Възползвайте се от страхотната цена за улични LED лампи с мощност 50W от 28,80 лв/бр до края на месец април 2021 година.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

LED осветление

Идеи за осветление на работни гаражни пространства

21 Апр 2021
Ако искате да използвате барачката или гаражно помещение за нещо повече от място, където си оставяте автомобила, трябва да направите приветливо с дост...

LED крушка за нощна лампа

15 Апр 2021
Светлината, която използваме в минутите, а дори и в часовете преди заспиване влияе много пряко върху способността ни да отпочиваме качествено.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Каква е разликата между LED панелите със странично и тези с директно светене

23 Мар 2021
Какви са разликите? Как да изберем подходящото за нас решение?

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.
Вижте всички статии

Колко метра коледни лампички са необходими за коледната елха

За коледната ваканция има много забавления от готвенето сладки, през науката за правене на панделки, до украсата на дома. Поставянето на светлините на коледното дърво също е част от приятните занимание през ваканцията, а защо не и преди нея. Сигурно и Вие, като много наши клиенти, се чудите колко метра маркуч или висулки ще са необходими за коледната украса.

Няма как да Ви дадем твърдо правило за количеството украса - това много зависи от личните предпочитания. Обикновено хората си купуват (за вкъщи), коледни дръвчета с височина около 1,5 м. Нашата препоръка е да започвате украсата на дървото си от дъното към върха, за да можете да се върнете по-лесно към изходната си позиция, ако не сте удовлетворени от постигнатото. Това е още по-важно за по-високите коледни дръвчета. Ако наистина обичате богатата светлинна украса, трябва да предвидите и допълнителна дължина на гирляндите или маркуча. След като сте стигнали до върха на дървото, може да решите да запълните някои празнини с още светлина и допълнителни гирлянди.

Разгледайте каталога с коледната ни украса и изберете подходящата за Вас

Ако не обичате много светлина и претрупана украса, можете да изберете гирлянд с лампички разположени по-нарядко. Ако искате да добавите и други орнаменти, освен светещите, по-добре е да използвате гирлянд с по-малко лампички, за да не се изгубят фигурките в прекалено много светлина.

В случай, че мразите математиката, ето разбивка на това, което ще ви е необходимо, въз основа на височината на Вашето дърво. Посоченото количество маркуч е за богата украса на коледна екра.

Височина на коледното дърво (м.) Дължина на гирлянда  / маркуча (м.)
1,50 60
2,10 90
2,70 140
3,40 230
3,70 290

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози