Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...
Вижте всички статии

Колко метра коледни лампички са необходими за коледната елха

За коледната ваканция има много забавления от готвенето сладки, през науката за правене на панделки, до украсата на дома. Поставянето на светлините на коледното дърво също е част от приятните занимание през ваканцията, а защо не и преди нея. Сигурно и Вие, като много наши клиенти, се чудите колко метра маркуч или висулки ще са необходими за коледната украса.

Няма как да Ви дадем твърдо правило за количеството украса - това много зависи от личните предпочитания. Обикновено хората си купуват (за вкъщи), коледни дръвчета с височина около 1,5 м. Нашата препоръка е да започвате украсата на дървото си от дъното към върха, за да можете да се върнете по-лесно към изходната си позиция, ако не сте удовлетворени от постигнатото. Това е още по-важно за по-високите коледни дръвчета. Ако наистина обичате богатата светлинна украса, трябва да предвидите и допълнителна дължина на гирляндите или маркуча. След като сте стигнали до върха на дървото, може да решите да запълните някои празнини с още светлина и допълнителни гирлянди.

Разгледайте каталога с коледната ни украса и изберете подходящата за Вас

Ако не обичате много светлина и претрупана украса, можете да изберете гирлянд с лампички разположени по-нарядко. Ако искате да добавите и други орнаменти, освен светещите, по-добре е да използвате гирлянд с по-малко лампички, за да не се изгубят фигурките в прекалено много светлина.

В случай, че мразите математиката, ето разбивка на това, което ще ви е необходимо, въз основа на височината на Вашето дърво. Посоченото количество маркуч е за богата украса на коледна екра.

Височина на коледното дърво (м.) Дължина на гирлянда  / маркуча (м.)
1,50 60
2,10 90
2,70 140
3,40 230
3,70 290

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози