Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

История на коледната светеща украса

Коледната светеща украса става популярна още през 19 век.  През 1882 г., три години след изобретяване на крушката, Едуард Х. Джонсън създава първата коледна украса в дома си в Ню Йорк.

Светещата коледна украса за първи път е пусната в продажба през 1890 г., но била толкова скъпа, че повечето хора не могли да си я позволят. Светещата украса била знак за високо положение в обществото и много хора избирали да наемат украсата, за да се изтъкнат, вместо да я купуват. През 1903 г. един комплект за коледна украса с 24 лампички струвал 12$, а като се има предвид, че средната заплата на един човек била около 9$ седмично, става ясно, че украсата е била непосилно скъпа за едно средностатистическото семейство. Като добавим към подобна цена и нуждата от генератор на електричество, тъй като много домове по това време не са имали достъп до електрическата мрежа, цената става космическа.

През 30-те години на миналия век, светещата коледна украса започва да набира по-голяма популярност. Вече не само къщите на заможните семейства са украсени, но и магазините, коледните елхи и обществените сгради. General Electric дори започва да спонсорира състезания за най-добро коледно осветление. През 50-те години става обичайно цели редици от къщи да бъдат празнично осветени. Днес коледната украса и повече от достъпна, а разнообразието от модели е огромно.

История на коледната украса. Каталог коледна украса

Често това разнообразие може да се окаже объркващо. Разглеждайки каталога ни, ще откриете много варианти за коледни орнаменти, маркучи, завеси, фигури, окраса, подходяща за открити пространства и за вътрешна употреба. Изберете и направете поръчката си онлайн. Имате по-голяма сграда, която искате да украсите? Ние може да се погрижим за доставката и монтажа на цялата украса. Искате да видите как ще изглежда украсата още преди да е поставена? Няма проблем. Може да направим детайлна визуализация на цялата украса.

Разгледайте каталога ни и изберете коледната си украса от Дианид

Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет при избора на украсата, можете да разчитате на нас. Потърсете ни на 0893 34 03 36 или някой от телефони, посочени на страницата ни с контакти. Ще Ви помогнем да направите Коледата си наистина блестяща!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози