Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?
Вижте всички статии

Необичайна употреба за старите неизползваеми крушки

С появата на LED крушките все по-бързо заместваме крушките с нажежаема жичка, които използвате от години. Не ги изхвърляйте още в кошчето. Можете да използвате старите си крушки, за да се забавлявате с тях, като ги превърнете в нещо интересно или дори в произведение на изкуството.

Колие

Стари малки крушки (E14) могат да се използват за създаване на уникални огърлици :) . Всичко, от което се нуждаете, е медна тел, от която да направите верига.

Коледни орнаменти

Търсите занимание, с което и децата Ви могат да се забавляват? Трансформирайте крушките в рисувани коледни орнаменти. Крушки с различни форми могат да бъдат превърнати в различни герои, като елени или Дядо Коледа с помощта на акрилна боя и малко допълнителни елементи. Ако имате малки деца, можете да оцветите крушката в плътен цвят. След като изсъхне, покрийте ръката на детето си с бяла боя. Поставете крушката в дланта му, като го държи като топка за няколко секунди, така че да остане отпечатъкът на ръката им. След изсъхване на бялата боя, можете да добавите подробности. От това може да излезе страхотен подарък, украса или спомен от детството. Бъдет внимателни, тъй като старите кръшки обикновено са стъклени. Не оставяйте децата си да играят с тях без надзор.

Декоративна саксия

Защо да не преобразите старите стъклени крушки в малки декоративни саксии. Признаваме, че този проект би затруднил неопитния домашен майстор, но всъщност, резултата е страхотен, а е необходимо само да извади "светещата" част от крушката и да се сложи поставка, за да може "саксията" да стои изправена.

 

Ако тези занимания Ви се виждат сложни или не особено практични, препоръчваме Ви просто да замените старите си крушки с LED крушки от фирма Дианид, а за декорация да използвате продуктите от категория Коледна украса, които предлагаме.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози