Количка
0 артикула

Новини

Отбелязваме Деня на Земята - 22 април

22 Апр 2021
Употребата на ефективно осветление е малка, но и много важна крачка за опазване на живота в нашата планета.

На 10 май 2021 г. откриваме офис в гр. Варна

20 Апр 2021
Откриваме нов офис в гр. Варна. Заповядайте на 10.05.2021 г. във Варна на адрес бул. Владислав Варненчик 277 (срещу ТМТ).

28,80 лв/бр за улични LED лампи с мощност 50W

19 Апр 2021
Възползвайте се от страхотната цена за улични LED лампи с мощност 50W от 28,80 лв/бр до края на месец април 2021 година.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

LED осветление

Как да изберем захранване за LED

11 Май 2021
Различни размери, различни мощности, различен тип охлаждане - как да изберем?

Идеи за осветление на работни гаражни пространства

21 Апр 2021
Ако искате да използвате барачката или гаражно помещение за нещо повече от място, където си оставяте автомобила, трябва да направите приветливо с дост...

LED крушка за нощна лампа

15 Апр 2021
Светлината, която използваме в минутите, а дори и в часовете преди заспиване влияе много пряко върху способността ни да отпочиваме качествено.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Каква е разликата между LED панелите със странично и тези с директно светене

23 Мар 2021
Какви са разликите? Как да изберем подходящото за нас решение?

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.
Вижте всички статии

Модулни осветителни системи и тяхното приложение

Независимо дали искате фокусирано осветление, леко фон или свободата да насочвате светлината, линейните осветителни системи Ви дават точно това, от което имате нужда.

Създавайте акценти

Декоративните прожектори (LED спотовете) са чудесен начин да подчертаете витрините в магазина и да създадете уютна атмосфера. Можете да постигнете страхотни ефекти и в дома със спотовете от нашата гама елегантни модерни осветителни тела от категория Линейни, магнитни модулни системи. Можете да ги насочите практически навсякъде, където има нужда, а преместването им по захранващия профил е несравнимо лесно. Трябва само да "отлепите" спота и да го преместите на новото място и да го насочите прецизно (връзката между спота и захранването се осъществява чрез магнитно слепване).

Работно осветление

Едно от най-популярните места за осветяване чрез трак системи и спотове е кухненския остров и други подобни работни пространства. Можете да насочите няколко фокусирани светлинни лъча към най-натовареното работно пространство, за да премахнете сенките и да гарантирате, че винаги ще виждате какво правите.

Осветете малките пространства

Спотовете са страхотни за малки пространства, като коридори, антрета, перални помещения и други подобни. Ако монтирате няколко прожектора, имате възможност да насочите едни или няколко към стените и тавана, за да получите мека светлина, като същевременно оставите фокусирана светлина, където е необходимо. Можете ефективно да премахванете сенките пред огледалата и тъй като спотовете се регулират лесно, можете да сте сигурни, че няма да им отблясъци в очите Ви.

Позиционирайте светлината

Когато се използва в комбинация с друго осветление, осветлението от модулната система може да помогне за създаване на релаксираща атмосфера във всяко пространство. Поставени близо до стените, те могат да бъдат използвани за подчертаване на произведения на изкуството, снимки и др. Може да стигнете и по-далеч като "облеете" със светлина стената, за да създадете чувство за повече простор в помещението.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози