Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

Модулни осветителни системи и тяхното приложение

Независимо дали искате фокусирано осветление, леко фон или свободата да насочвате светлината, линейните осветителни системи Ви дават точно това, от което имате нужда.

Създавайте акценти

Декоративните прожектори (LED спотовете) са чудесен начин да подчертаете витрините в магазина и да създадете уютна атмосфера. Можете да постигнете страхотни ефекти и в дома със спотовете от нашата гама елегантни модерни осветителни тела от категория Линейни, магнитни модулни системи. Можете да ги насочите практически навсякъде, където има нужда, а преместването им по захранващия профил е несравнимо лесно. Трябва само да "отлепите" спота и да го преместите на новото място и да го насочите прецизно (връзката между спота и захранването се осъществява чрез магнитно слепване).

Работно осветление

Едно от най-популярните места за осветяване чрез трак системи и спотове е кухненския остров и други подобни работни пространства. Можете да насочите няколко фокусирани светлинни лъча към най-натовареното работно пространство, за да премахнете сенките и да гарантирате, че винаги ще виждате какво правите.

Осветете малките пространства

Спотовете са страхотни за малки пространства, като коридори, антрета, перални помещения и други подобни. Ако монтирате няколко прожектора, имате възможност да насочите едни или няколко към стените и тавана, за да получите мека светлина, като същевременно оставите фокусирана светлина, където е необходимо. Можете ефективно да премахванете сенките пред огледалата и тъй като спотовете се регулират лесно, можете да сте сигурни, че няма да им отблясъци в очите Ви.

Позиционирайте светлината

Когато се използва в комбинация с друго осветление, осветлението от модулната система може да помогне за създаване на релаксираща атмосфера във всяко пространство. Поставени близо до стените, те могат да бъдат използвани за подчертаване на произведения на изкуството, снимки и др. Може да стигнете и по-далеч като "облеете" със светлина стената, за да създадете чувство за повече простор в помещението.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози