Количка
0 артикула

Новини

28,80 лв/бр за улични LED лампи с мощност 50W

19 Апр 2021
Възползвайте се от страхотната цена за улични LED лампи с мощност 50W от 28,80 лв/бр до края на месец април 2021 година.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Нов рекорд в онлайн пазаруването за Black Friday 2020

02 Дек 2020
Amazon отбеляза нов рекорд в онлайн продажбите този Black Friday. Все повече потребители предпочитат да пазаруват от дивана у дома си.

LED осветление

LED крушка за нощна лампа

15 Апр 2021
Светлината, която използваме в минутите, а дори и в часовете преди заспиване влияе много пряко върху способността ни да отпочиваме качествено.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Каква е разликата между LED панелите със странично и тези с директно светене

23 Мар 2021
Какви са разликите? Как да изберем подходящото за нас решение?

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Малките стъпки към един по-устойчив свят

18 Дек 2020
Намалете консумацията на електричество. Изберете LED осветление.
Вижте всички статии

Осветление с дистанционно управление

Спомняте ли си мързеливите ключове, които до скоро се използваха масово? Сега вече можете да използвате модерно управление на осветителните си тела, като същевременно ще се възползвате от допълнителни от опции като смяна на цветната температура и димиране на осветителното тяло.

Какви са възможностите, които предлага фирма Дианид за осветление с дистанционно управление?

Според Вашите виждания и нужди, можете да избирате между няколко типа осветителни тела.

Това са най-новите продукти, които предлагаме - LED плафони с дистанционно управление, промяна на цветната температура и димиране. Цветната температура може да бъде регулирана между 3000-6500K, като може да се използват предварително записани варианти или да настройвате ръчно цвета на светене плавно, докато достигнете желания цвят. Имате възможност да избирате между няколко различни визии на осветителните тела.

Същите функционалности ще откриете и в LED панелите за вграждане в растерен таван (стандартен размер 595х595х9mm) с дистанционно управление. Разликата освен в типа осветително тяло е и в максималната мощност на светене, която при LED панелите с дистанционно управление, които предлагаме е 140W, а стандартната гаранция за тези LED панели е 3 години. При светлинен добив от 90 lm/W осветителното тяло отдава над 12 000 лумена светлина.

Третият вариант и може би вариантът с най-модерно излъчване, който Ви предлагаме, са дизайнерските осветителни тела с дистанционно управление. Можете да избирате различни форми, както и различни размери на осветителни тела, подходящи за Вашето помещение. Подробна информация за техническите характеристики на всяко осветително тяло ще открите на съответната продуктова страница. 

Посочените осветителни тела можете да закупите лесно онлайн, а ако искате да ги разгледате в шоурума ни в гр. София ж.к. Бели брези, препоръчваме Ви да проверите наличностите, както и да се запознаете с условията и сроковете за доставка, които предлагаме. Напомняме, че онлайн пазаруването в сайта на фирма Дианид е лесно и сигурно, предлага различни методи за плащане на поръчаните продукти, а пазарувайки като регистриран потребител, можете да се възползвате от програмата ни за лоялни клиенти.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози