Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

Осветление с дистанционно управление

Спомняте ли си мързеливите ключове, които до скоро се използваха масово? Сега вече можете да използвате модерно управление на осветителните си тела, като същевременно ще се възползвате от допълнителни от опции като смяна на цветната температура и димиране на осветителното тяло.

Какви са възможностите, които предлага фирма Дианид за осветление с дистанционно управление?

Според Вашите виждания и нужди, можете да избирате между няколко типа осветителни тела.

Това са най-новите продукти, които предлагаме - LED плафони с дистанционно управление, промяна на цветната температура и димиране. Цветната температура може да бъде регулирана между 3000-6500K, като може да се използват предварително записани варианти или да настройвате ръчно цвета на светене плавно, докато достигнете желания цвят. Имате възможност да избирате между няколко различни визии на осветителните тела.

Същите функционалности ще откриете и в LED панелите за вграждане в растерен таван (стандартен размер 595х595х9mm) с дистанционно управление. Разликата освен в типа осветително тяло е и в максималната мощност на светене, която при LED панелите с дистанционно управление, които предлагаме е 140W, а стандартната гаранция за тези LED панели е 3 години. При светлинен добив от 90 lm/W осветителното тяло отдава над 12 000 лумена светлина.

Третият вариант и може би вариантът с най-модерно излъчване, който Ви предлагаме, са дизайнерските осветителни тела с дистанционно управление. Можете да избирате различни форми, както и различни размери на осветителни тела, подходящи за Вашето помещение. Подробна информация за техническите характеристики на всяко осветително тяло ще открите на съответната продуктова страница. 

Посочените осветителни тела можете да закупите лесно онлайн, а ако искате да ги разгледате в шоурума ни в гр. София ж.к. Бели брези, препоръчваме Ви да проверите наличностите, както и да се запознаете с условията и сроковете за доставка, които предлагаме. Напомняме, че онлайн пазаруването в сайта на фирма Дианид е лесно и сигурно, предлага различни методи за плащане на поръчаните продукти, а пазарувайки като регистриран потребител, можете да се възползвате от програмата ни за лоялни клиенти.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози