Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

Условия за участие в играта с награда ваучер за пазаруване на коледна украса

Официални правила за провеждане на Фейсбук играта на фирма Дианид за спечелване на ваучери за пазаруване на коледна украса.

1. Период на провеждане на играта
От 03/10/2019 до 31/10/2019 включително.

2. Организатор
Дианид ЕООД със седалище и адрес на управление: гр. София 1000, община Столична, р-н Триадица, ул. Неофит Рилски №11, ЕИК 831660770.

3. Правила за участие
Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или услуга. В томболата за наградата могат да участват само пълнолетни лица. В тегленето на наградите нямат право да участват служители на Дианид ЕООД, както и членове на техните семейства.

4. Механизъм за провеждане на играта
Играта се провежда на официалната Facebook страница на фирма Дианид - https://www.facebook.com/dianid.ltd/
Правилата за участие в играта са публикувани и на интернет страницата на фирма Дианид.
Участниците се регистрират за участие в играта, след като изпълнят следните условия:
а) Харесайте фейсбук страницата на фирма Дианид.
б) Харесайте и споделете публикацията "Подаряваме ви цял месец с 10% отстъпка на Коледна украса.".

5. Награди
Първа награда - ваучер за покупка на коледна украса на стойност 50 лв.
Втора награда - ваучер за покупка на коледна украса на стойност 20 лв.
Трета награда - ваучер за покупка на коледна украса на стойност 10 лв.

6. Определяне на победителите и получаване на наградите
На 01 ноември 2019 г. ще изтеглим на произволен принцип трима участници от всички, които са изпълнили условията за участие в играта в точка 4/а и точка 4/б от настоящите правила за участие в играта. Имената им ще бъдат обявени на официалната страница на Дианид ЕООД във Facebook на 01.11.2019 г.

Наградата не може да бъде заменена за паричната ѝ равностойност. Наградата може да бъде използвана само веднъж. Ако избраните стоки от каталога с коледна украса са на стойност по-малка от стойността на наградата, ще бъде приспадната само стойността на продукта, а останалата сума се губи. Ако стойността на избраните стоки е по-голяма от стойностт на наградата, от цената се приспада цялата награда и се доплаща само разликата.

За получаване на наградата си, победителите се съгласява да предоставят в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: две имена; e-mail адрес; телефон за връзка.

Организаторът се задължава в срок до 5 работни дни да се свърже с победителите на посочените e-mail и/или телефонен номер. Наградата може да бъде изпратена/използвана:
а) по електронната поща под формата на код за отстъпка, който да бъде използван при онлайн поръчка на коледна украса 
б) да бъде приспадната от цената на поръчка за коледна украса от победителя - телефона на победителя и телефона за получаване на коледната украса трябва да съвпадат.

Организаторът не носи отговорност спрямо Победител, предоставил невалиден телефон за контакт, непълен или неточен имейл адрес. Победител, който не потърси наградата си в срок от 14 календарни дни след приключването на играта, губи правото си да получи своята награда.

7. Не се допускат до участие в томболата за разпределяне на наградите участници, които:
Използват недобросъвестни методи, техники и софтуер за манипулиране на резултатите от играта.
Не изпълняват някое от условията на настоящите Правила за участие т.3 и т.4.
Използват нередовни, неоторизирани или дублирани профили във Facebook.

8. Ограничения на отговорността
Организаторът не носи отговорност за: грешни или подвеждащи имена на Facebook потребители; дублиране на Facebook профили от недоброжелатели; дефектно или неуспешно електронно предаване на данни; повреда на комуникационната връзка, независимо от причината по отношение на оборудване, системи, мрежи, линии, сателити, сървъри, компютри или доставчици, използвани по отношение на този играта; недостъпност или неразположение на интернет или на интернет страницата или комбинация от тях; повреда на системата на сайта или Facebook платформата; други форсмажорни обстоятелства;

9. Други условия
Организаторите си запазват правото да променят настоящите правила, във всеки момент. Измененията влизат в сила от датата на публикуването им;

С участието си в играта, участниците се съгласяват предоставените от тях лични данни да се използват от Организаторите за целите на организиране на играта, включително да предоставят тези данни на трети лица ангажирани с организиране на играта. Всички лични данни ще се събират, обработват и съхраняват при условията на Закона за защита на личните данни. С участието си в играта всеки участник декларира, че част от данните които предоставя са лични и попадат под защитата на Закона за защита на личните данни и дава съгласието си събраните данни да бъдат обработвани от Организаторите.

С подаване на заявка за участие в играта, всеки участник дава съгласие и предоставя безвъзмездно на организатора правото да публикува имената на спечелилия във Facebook страницата на фирма Дианид.

10. Доставка на наградата

За доставка на наградата са валидни всички стандартните условия, които са публикувани на сайта.

11. Валидност на ваучера

Спечелилите участници могат да използват ваучерите до 31.12.2019 г.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози