Количка
0 артикула

Новини

20% отстъпка от 15 юли 2021 до изчерпване на наличните количества

14 Юли 2021
Много страхотни оферти с цели 20% отстъпка те очакват в лятното ни хит предложение.

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

Отбелязваме Деня на Земята - 22 април

22 Апр 2021
Употребата на ефективно осветление е малка, но и много важна крачка за опазване на живота в нашата планета.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

LED осветление

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

20% отстъпка от 15 юли 2021 до изчерпване на наличните количества

14 Юли 2021
Много страхотни оферти с цели 20% отстъпка те очакват в лятното ни хит предложение.

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?

Осветителни тела за окачен таван

15 Юни 2021
Търсите ли рентабилно, високоефективно осветление за перфектно балансирано разпределение на светлината в цялото пространство? LED панелите са реш...
Вижте всички статии

Условия за участие в играта с награда ваучер за пазаруване на коледна украса

Официални правила за провеждане на Фейсбук играта на фирма Дианид за спечелване на ваучери за пазаруване на коледна украса.

1. Период на провеждане на играта
От 03/10/2019 до 31/10/2019 включително.

2. Организатор
Дианид ЕООД със седалище и адрес на управление: гр. София 1000, община Столична, р-н Триадица, ул. Неофит Рилски №11, ЕИК 831660770.

3. Правила за участие
Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или услуга. В томболата за наградата могат да участват само пълнолетни лица. В тегленето на наградите нямат право да участват служители на Дианид ЕООД, както и членове на техните семейства.

4. Механизъм за провеждане на играта
Играта се провежда на официалната Facebook страница на фирма Дианид - https://www.facebook.com/dianid.ltd/
Правилата за участие в играта са публикувани и на интернет страницата на фирма Дианид.
Участниците се регистрират за участие в играта, след като изпълнят следните условия:
а) Харесайте фейсбук страницата на фирма Дианид.
б) Харесайте и споделете публикацията "Подаряваме ви цял месец с 10% отстъпка на Коледна украса.".

5. Награди
Първа награда - ваучер за покупка на коледна украса на стойност 50 лв.
Втора награда - ваучер за покупка на коледна украса на стойност 20 лв.
Трета награда - ваучер за покупка на коледна украса на стойност 10 лв.

6. Определяне на победителите и получаване на наградите
На 01 ноември 2019 г. ще изтеглим на произволен принцип трима участници от всички, които са изпълнили условията за участие в играта в точка 4/а и точка 4/б от настоящите правила за участие в играта. Имената им ще бъдат обявени на официалната страница на Дианид ЕООД във Facebook на 01.11.2019 г.

Наградата не може да бъде заменена за паричната ѝ равностойност. Наградата може да бъде използвана само веднъж. Ако избраните стоки от каталога с коледна украса са на стойност по-малка от стойността на наградата, ще бъде приспадната само стойността на продукта, а останалата сума се губи. Ако стойността на избраните стоки е по-голяма от стойностт на наградата, от цената се приспада цялата награда и се доплаща само разликата.

За получаване на наградата си, победителите се съгласява да предоставят в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: две имена; e-mail адрес; телефон за връзка.

Организаторът се задължава в срок до 5 работни дни да се свърже с победителите на посочените e-mail и/или телефонен номер. Наградата може да бъде изпратена/използвана:
а) по електронната поща под формата на код за отстъпка, който да бъде използван при онлайн поръчка на коледна украса 
б) да бъде приспадната от цената на поръчка за коледна украса от победителя - телефона на победителя и телефона за получаване на коледната украса трябва да съвпадат.

Организаторът не носи отговорност спрямо Победител, предоставил невалиден телефон за контакт, непълен или неточен имейл адрес. Победител, който не потърси наградата си в срок от 14 календарни дни след приключването на играта, губи правото си да получи своята награда.

7. Не се допускат до участие в томболата за разпределяне на наградите участници, които:
Използват недобросъвестни методи, техники и софтуер за манипулиране на резултатите от играта.
Не изпълняват някое от условията на настоящите Правила за участие т.3 и т.4.
Използват нередовни, неоторизирани или дублирани профили във Facebook.

8. Ограничения на отговорността
Организаторът не носи отговорност за: грешни или подвеждащи имена на Facebook потребители; дублиране на Facebook профили от недоброжелатели; дефектно или неуспешно електронно предаване на данни; повреда на комуникационната връзка, независимо от причината по отношение на оборудване, системи, мрежи, линии, сателити, сървъри, компютри или доставчици, използвани по отношение на този играта; недостъпност или неразположение на интернет или на интернет страницата или комбинация от тях; повреда на системата на сайта или Facebook платформата; други форсмажорни обстоятелства;

9. Други условия
Организаторите си запазват правото да променят настоящите правила, във всеки момент. Измененията влизат в сила от датата на публикуването им;

С участието си в играта, участниците се съгласяват предоставените от тях лични данни да се използват от Организаторите за целите на организиране на играта, включително да предоставят тези данни на трети лица ангажирани с организиране на играта. Всички лични данни ще се събират, обработват и съхраняват при условията на Закона за защита на личните данни. С участието си в играта всеки участник декларира, че част от данните които предоставя са лични и попадат под защитата на Закона за защита на личните данни и дава съгласието си събраните данни да бъдат обработвани от Организаторите.

С подаване на заявка за участие в играта, всеки участник дава съгласие и предоставя безвъзмездно на организатора правото да публикува имената на спечелилия във Facebook страницата на фирма Дианид.

10. Доставка на наградата

За доставка на наградата са валидни всички стандартните условия, които са публикувани на сайта.

11. Валидност на ваучера

Спечелилите участници могат да използват ваучерите до 31.12.2019 г.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози