Количка
0 артикула

Новини

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Нов рекорд в онлайн пазаруването за Black Friday 2020

02 Дек 2020
Amazon отбеляза нов рекорд в онлайн продажбите този Black Friday. Все повече потребители предпочитат да пазаруват от дивана у дома си.

Понякога е нужно наистина малко, за да постигнем много

11 Ное 2020
Достъпът до образование е важен за всички деца по света, а много често е необходима само малко добра воля, за да се случи нещо добро.

LED осветление

LED крушка за нощна лампа

15 Апр 2021
Светлината, която използваме в минутите, а дори и в часовете преди заспиване влияе много пряко върху способността ни да отпочиваме качествено.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Каква е разликата между LED панелите със странично и тези с директно светене

23 Мар 2021
Какви са разликите? Как да изберем подходящото за нас решение?

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Малките стъпки към един по-устойчив свят

18 Дек 2020
Намалете консумацията на електричество. Изберете LED осветление.
Вижте всички статии

Нови продукти в каталога на Дианид - LED плафони с дистанционно управление

Вече можете да закупите новите LED плафони с дистанционно управление и променяща се цветна температура от фирма Дианид. Изберете най-подходящият за Вас цветови вариант и направете своята поръчка онлайн като регистриран потребител, за да можете да се възползвате от допълнителните възможности, които предлагаме за нашите лоялни клиенти.

Едно от основните предимства на тoзи тип плафони е дистанционното управление, с което можете лесно и от разстояние да включвате и изключвате осветлението, както и да настройвате цветната температура според нуждите си в момента. Изберете топла цветлина, ако е време за почивка, дневна светлина за свободното време или студена светлина, ако трябва да сте максимално работоспособни.

Максималната мощност от 60W при цветна температура 6000-6500К осигурява осветеност от 4800 лумена, което приравнено към представите от преди известно време е равно на осветеността, която се постига от 4 крушки с нажежаема жичка с мощност 100W. С дистанционното управление можете да изберете цветна температура с натискането на един бутон от предварително запаметените цветни температури - топло, дневно или студено бяло, а ако предпочитате, можете сами да настроите цветната температура на осветителното тяло.  

LED плафон с дистанционно управление D1, 60W, 50смLED плафон с дистанционно управление D2, 60W, 50смLED плафон с дистанционно управление D3, 60W, 50смLED плафон с дистанционно управление D4, 60W, 50см

Друго предимство на тези осветителни тела е лесната поддръжка - почистване от прах. Корпусът на плафона се разглобява лесно, само с леко завъртане и може бързо да бъде свален и почистен, ако се налага. Ако в даден момент осветителното тяло трябва да бъде отремонтирано (предганите LED плафони са с гаранция 2 години), можете да подмените само LED платката, която се намира в него или да свалите цялото тяло и да ни го изпратите за ремонт - гаранционен или извънгаранционен.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози