Количка
0 артикула

Новини

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Нов рекорд в онлайн пазаруването за Black Friday 2020

02 Дек 2020
Amazon отбеляза нов рекорд в онлайн продажбите този Black Friday. Все повече потребители предпочитат да пазаруват от дивана у дома си.

Понякога е нужно наистина малко, за да постигнем много

11 Ное 2020
Достъпът до образование е важен за всички деца по света, а много често е необходима само малко добра воля, за да се случи нещо добро.

LED осветление

LED крушка за нощна лампа

15 Апр 2021
Светлината, която използваме в минутите, а дори и в часовете преди заспиване влияе много пряко върху способността ни да отпочиваме качествено.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Каква е разликата между LED панелите със странично и тези с директно светене

23 Мар 2021
Какви са разликите? Как да изберем подходящото за нас решение?

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Малките стъпки към един по-устойчив свят

18 Дек 2020
Намалете консумацията на електричество. Изберете LED осветление.
Вижте всички статии

Защо да изберем LED осветление

Светодиодите са бъдещето на осветлението. Този тип продукти се характеризират с изключително дългия си живот ( 50 - 100 000 часа ) и на практика нулевите разходи за подръжка. Коефицентът им на полезно действие е в пъти по-голям от добре познатата ни Едисонова крушка с нажежаема жичка. За разлика от излезлите от употреба крушки, светодиодното осветление не работи на принципа на нагряването.  LED продуктите потребяват изключително малко електроенергия и поради тази  причина се наричат "ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА" - енергоспестяваща и екологична.

Диодното осветление позволява  да се изгради гъвкава за управление светлинна система, насищане на цветовете в определени участъци, цветно доминиране на пространствата, светлинен дизайн и цветни акценти, излъчване на светлината в различни градуси чрез оптично модулиране. Една от най-удивителните му възможности е тази за динамично изменение на цвят и яркост. Чрез контролери за управление се достигат до 16 милиона цвята ! Не на последно място е и неговата безопасност - светодиодното осветление е с изключително ниско работно напрежение между 3 и 24V /волта/ това позволява то да се прилага във водни зони както и в такива достъпни за малки деца и животни без риск от електрически шокове.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози