Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

Пет ползи от работата в добре осветен офис

Много пъти вече сме казвали, че добре осветеният влияе положително на общата производителност на работната сила. Всеки, който има задачата да проектира офис пространство, трябва внимателно да обмисли схемата на осветление, тъй като не добре проектираното осветление може да доведе до напрежение в очите, сънливост, а  определено това влияе върху процеса на работа. Като отделите време да обмислите цялостния ефект на светлината в офиса, идентифицирайки местата, където може да има липса на светлина и планирате правилно местата, където ще се провеждат срещи или където ще се провеждат творчески занимания (т.нар. brainstorming) или четене, ще имате много по-щастлив и продуктивен офис.

LED панелите са популярен и ефективен избор за офисно осветление, особено, но не само, за осветяване на големи пространства, които трябва да пъдат "заляти" със светлина. Защо това е така? Много просто - LED паната са енергийно ефективни и безпроблемни. Произведените от нас модели с размери 600х600mm 595х595mm са със стандартна гаранция 3 години и възможност за разширена гаранция до 5 години.

Лесно и рентабилно е да направите офиса си по-светло и модерно работно пространство с правилен избор на осветление. Ако все още не сте убедени в предимствата на LED панелите, ето пет ключови ползи от тяхното използване.

1. Подобрено настроение

Възможно ли е светлината да оказва влияние на настроението? Не само, че е възможно, но e и доказано, че доброто осветление, особено в по-тъмните и студени месеци, прави служителите много по-щастливи, подобно на приповдигнатото чувство, когато настъпват първите признаци на пролетта и лятото. Същият ефект се усеща, когато имаме добре осветено работно пространство и цялостната производителност на компанията се повишава!

2. Фокусирано внимание на екипа

Добре осветеното работно място намалява умората, напрежението в очите и нуждата от разходки и кафе паузи. Използвайки LED за офисно осветление, поддържате максимално нивата на производителност на екипа, като същевременно минимизирате блуждаещите мисли.

3. По-малко заболявания

Лошо осветените офиси водят до повече главоболия и умора в очите, което означава повече отсъствия от работното място на болни. Използвайте LED панели, за да "изкъпете" офиса си в подходяща светлина.

4. Офисът Ви ще използва повече зелена енергия

Използвайки по-малко електричество с LED панелите, ще дадете своят принос за намаляване на въглеродните емисии в атмосферата, като същевременно пестите пари.

5. Те са безпроблемни

LED панелите рядко се нуждаят от някакъв тип поддръжка или подмяна. А за Ваша сигурност предлагаме всички модели с опция за допълнителна гаранция до 5 години.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози