Количка
0 артикула

Новини

Отбелязваме Деня на Земята - 22 април

22 Апр 2021
Употребата на ефективно осветление е малка, но и много важна крачка за опазване на живота в нашата планета.

На 10 май 2021 г. откриваме офис в гр. Варна

20 Апр 2021
Откриваме нов офис в гр. Варна. Заповядайте на 10.05.2021 г. във Варна на адрес бул. Владислав Варненчик 277 (срещу ТМТ).

28,80 лв/бр за улични LED лампи с мощност 50W

19 Апр 2021
Възползвайте се от страхотната цена за улични LED лампи с мощност 50W от 28,80 лв/бр до края на месец април 2021 година.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

LED осветление

Как да изберем захранване за LED

11 Май 2021
Различни размери, различни мощности, различен тип охлаждане - как да изберем?

Идеи за осветление на работни гаражни пространства

21 Апр 2021
Ако искате да използвате барачката или гаражно помещение за нещо повече от място, където си оставяте автомобила, трябва да направите приветливо с дост...

LED крушка за нощна лампа

15 Апр 2021
Светлината, която използваме в минутите, а дори и в часовете преди заспиване влияе много пряко върху способността ни да отпочиваме качествено.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Каква е разликата между LED панелите със странично и тези с директно светене

23 Мар 2021
Какви са разликите? Как да изберем подходящото за нас решение?

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.
Вижте всички статии

Пет ползи от работата в добре осветен офис

Много пъти вече сме казвали, че добре осветеният влияе положително на общата производителност на работната сила. Всеки, който има задачата да проектира офис пространство, трябва внимателно да обмисли схемата на осветление, тъй като не добре проектираното осветление може да доведе до напрежение в очите, сънливост, а  определено това влияе върху процеса на работа. Като отделите време да обмислите цялостния ефект на светлината в офиса, идентифицирайки местата, където може да има липса на светлина и планирате правилно местата, където ще се провеждат срещи или където ще се провеждат творчески занимания (т.нар. brainstorming) или четене, ще имате много по-щастлив и продуктивен офис.

LED панелите са популярен и ефективен избор за офисно осветление, особено, но не само, за осветяване на големи пространства, които трябва да пъдат "заляти" със светлина. Защо това е така? Много просто - LED паната са енергийно ефективни и безпроблемни. Произведените от нас модели с размери 600х600mm 595х595mm са със стандартна гаранция 3 години и възможност за разширена гаранция до 5 години.

Лесно и рентабилно е да направите офиса си по-светло и модерно работно пространство с правилен избор на осветление. Ако все още не сте убедени в предимствата на LED панелите, ето пет ключови ползи от тяхното използване.

1. Подобрено настроение

Възможно ли е светлината да оказва влияние на настроението? Не само, че е възможно, но e и доказано, че доброто осветление, особено в по-тъмните и студени месеци, прави служителите много по-щастливи, подобно на приповдигнатото чувство, когато настъпват първите признаци на пролетта и лятото. Същият ефект се усеща, когато имаме добре осветено работно пространство и цялостната производителност на компанията се повишава!

2. Фокусирано внимание на екипа

Добре осветеното работно място намалява умората, напрежението в очите и нуждата от разходки и кафе паузи. Използвайки LED за офисно осветление, поддържате максимално нивата на производителност на екипа, като същевременно минимизирате блуждаещите мисли.

3. По-малко заболявания

Лошо осветените офиси водят до повече главоболия и умора в очите, което означава повече отсъствия от работното място на болни. Използвайте LED панели, за да "изкъпете" офиса си в подходяща светлина.

4. Офисът Ви ще използва повече зелена енергия

Използвайки по-малко електричество с LED панелите, ще дадете своят принос за намаляване на въглеродните емисии в атмосферата, като същевременно пестите пари.

5. Те са безпроблемни

LED панелите рядко се нуждаят от някакъв тип поддръжка или подмяна. А за Ваша сигурност предлагаме всички модели с опция за допълнителна гаранция до 5 години.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози