Количка
0 артикула

Новини

Нова серия LED крушки

16 Сеп 2020
Всички нови модели E27 7W и 9W на супер цена 1,20 лева с ДДС.

Резултати от анкетата "Кой знаков обект във Видин искате да бъде осветен с продукти на Дианид?"

15 Сеп 2020
Как гласуваха над 1300 участника в анкетата "Кой знаков обект във Видин искате да бъде осветен с продукти на Дианид"?

Граждани избират кой знаков исторически обект във Видин да бъде осветен (материал на БНР Видин)

11 Сеп 2020
Анелия Александрова за инициативата на Дианид да постави LED осветление на знаков обект във Видин.

Кой знаков обект във Видин искате да бъде осветен с продукти на Дианид?

27 Авг 2020
Като български производител на светодиодно осветление искаме да подарим ново осветление на един знаков за град Видин обект. За целта имаме нужда от Ва...

Промишлени осветителни тела вече със стандартна гаранция 3 години

24 Авг 2020
За да отговорим на търсенията и очакванията на нашите клиенти, удължихме стандартната гаранция на промишлените осветителни тела на 3 години.

LED осветление

LED панели 600x600

10 Сеп 2020
LED панели 600х600 за растерен таван със стандартни размери.

Видове LED панели

02 Сеп 2020
Какви видове LED панели произвежда и предлага на пазара българският производител на осветление Дианид?

По-добри условия за здравните специалисти чрез LED осветление

31 Авг 2020
Създаването на подходящи условия на труд е от изключителна важност, а за хората, които се грижат за здравето ни, тези условия могат да бъдат въпрос на...

Безопасно ли е LED осветлението? Да разрушим някои митове

18 Авг 2020
Накратко - да, LED осветлението е безопасно за здравето. Но защо някои хора се притесняват?

Помислете за светлинното оформление на магазина си

17 Авг 2020
Казвали сме го и преди, но ще го кажем отново. Светлината е много повече от средство за осветяване дадена зона от помещението особено, когато става въ...

Уютно осветление с LED лента

14 Авг 2020
Освен ефективно осветление, LED лентите предлагат уникални възможности за декорация на дома. Лесни за монтаж, с тях ще дадете собствен характер на вся...

Няколко начина за икономия на енергия в училище

12 Авг 2020
Едно училище изразходва наистина голямо количество енергия. От отоплението до осветлението, едно училище с над 8 часов работен ден е огромен консумато...

Видеонаблюдение

Как камерите за видеонаблюдение засичат движение

01 Юли 2020
Какви са техническите възможности за разпознаване на движение от камерите за видеонаблюдение и какви възможности Ви осигурява то?

PTZ камери - какви възможности предлагат

30 Юни 2020
PTZ камерите дават възможност за наблюдение на големи площи само с една охранителна камера. Какви са техните възможности?

Камера за наблюдение през телефон

14 Май 2020
"Трябва ми камера, която да наблюдавам през телефона си." Едно от много често даваните изисквания от клиенти към нас. Ето какви са вариантите за това....

IP камера или аналогова (AHD) камера

07 Май 2020
Какви са предимствата и недостатъците на двете технологии и как да изберем подходящата за нашите нужди?

Продуктите за видеонаблюдение Dahua вече се предлагат от Дианид

21 Апр 2020
Фирма Дианид предлага всички продукти за видеонаблюдение на световния гигант в областта Dahua Technology.

Речник на съкращения / термини във видеонаблюдението

07 Апр 2020
В системите за видеонаблюдение много често се използват съкращения при изписване на дадени характеристики. Какво означават те?

IP комплект за видеонаблюдение с 4 камери на цена 256.50 лева

27 Мар 2020
Подготвихме специално предложение за всички Вас, които се интересувате от сигурността на дома и бизнеса си.
Вижте всички статии

Пет ползи от работата в добре осветен офис

Много пъти вече сме казвали, че добре осветеният влияе положително на общата производителност на работната сила. Всеки, който има задачата да проектира офис пространство, трябва внимателно да обмисли схемата на осветление, тъй като не добре проектираното осветление може да доведе до напрежение в очите, сънливост, а  определено това влияе върху процеса на работа. Като отделите време да обмислите цялостния ефект на светлината в офиса, идентифицирайки местата, където може да има липса на светлина и планирате правилно местата, където ще се провеждат срещи или където ще се провеждат творчески занимания (т.нар. brainstorming) или четене, ще имате много по-щастлив и продуктивен офис.

LED панелите са популярен и ефективен избор за офисно осветление, особено, но не само, за осветяване на големи пространства, които трябва да пъдат "заляти" със светлина. Защо това е така? Много просто - LED паната са енергийно ефективни и безпроблемни. Произведените от нас модели с размери 600х600mm 595х595mm са със стандартна гаранция 3 години и възможност за разширена гаранция до 5 години.

Лесно и рентабилно е да направите офиса си по-светло и модерно работно пространство с правилен избор на осветление. Ако все още не сте убедени в предимствата на LED панелите, ето пет ключови ползи от тяхното използване.

1. Подобрено настроение

Възможно ли е светлината да оказва влияние на настроението? Не само, че е възможно, но e и доказано, че доброто осветление, особено в по-тъмните и студени месеци, прави служителите много по-щастливи, подобно на приповдигнатото чувство, когато настъпват първите признаци на пролетта и лятото. Същият ефект се усеща, когато имаме добре осветено работно пространство и цялостната производителност на компанията се повишава!

2. Фокусирано внимание на екипа

Добре осветеното работно място намалява умората, напрежението в очите и нуждата от разходки и кафе паузи. Използвайки LED за офисно осветление, поддържате максимално нивата на производителност на екипа, като същевременно минимизирате блуждаещите мисли.

3. По-малко заболявания

Лошо осветените офиси водят до повече главоболия и умора в очите, което означава повече отсъствия от работното място на болни. Използвайте LED панели, за да "изкъпете" офиса си в подходяща светлина.

4. Офисът Ви ще използва повече зелена енергия

Използвайки по-малко електричество с LED панелите, ще дадете своят принос за намаляване на въглеродните емисии в атмосферата, като същевременно пестите пари.

5. Те са безпроблемни

LED панелите рядко се нуждаят от някакъв тип поддръжка или подмяна. А за Ваша сигурност предлагаме всички модели с опция за допълнителна гаранция до 5 години.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани