Количка
0 артикула

Новини

Индустриални осветителни тела, улични лампи и аксесоари на промоционална цена

14 Яну 2021
Разгледайте промоционалното ни предложение с допълнителна отстъпка от 10% до края на месец януари!

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Нов рекорд в онлайн пазаруването за Black Friday 2020

02 Дек 2020
Amazon отбеляза нов рекорд в онлайн продажбите този Black Friday. Все повече потребители предпочитат да пазаруват от дивана у дома си.

Понякога е нужно наистина малко, за да постигнем много

11 Ное 2020
Достъпът до образование е важен за всички деца по света, а много често е необходима само малко добра воля, за да се случи нещо добро.

Коледните елхи през 2020

09 Ное 2020
На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече от важно да запазим...

LED осветление

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Малките стъпки към един по-устойчив свят

18 Дек 2020
Намалете консумацията на електричество. Изберете LED осветление.

Превърнете аквариума си в прелестен дизайнерски елемент от интериора с LED осветление

14 Дек 2020
Цветните рибки и живи растения могат да са прекрасен декоративен елемент както за дома, така и за офиса. Освен забавно, наблюдението на рибите е и обр...

Как да предпазите кабелите на осветлението, които са на открито

26 Ное 2020
Използването на осветление в двора на къщата, градината или поставянето на коледна светеща украса вече е обичайно практика за всеки дом. Когато и...

Идеи за коледна украса на открито

17 Ное 2020
Има нещо вълшебно в къща, която е украсена със светлина, особено в снежна зимна вечер. Все още има достатъчно време да се захванете с украсата си...

Коледните елхи през 2020

09 Ное 2020
На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече от важно да запазим...

Енергийно ефективни LED ленти

09 Окт 2020
Често говорим за спестяване на електроенергия при осветлението, но някак пропускаме да го споменем при LED лентите.

Видеонаблюдение

Кои са страните с най-много камери за наблюдение в света

04 Яну 2021
Става все по-трудно да намерите място в големия град, където никой не Ви "гледа".

Как да пестим място за съхранение на видеозаписи без да губим качественото им с ROI

27 Ное 2020
Какво е ROI в системите за видеонаблюдение и как може да ни помогне спестим HDD място и трафик на данни в мрежата?

Кога да използвам WIFI система за видеонаблюдение

25 Ное 2020
Безжичните камери за видеонаблюдение често са примамливо решение, когато обмисляте закупуването на нова система за видеонаблюдение. Така ли е наистина...

Какво означават различните PoE типове и за какво се използват

12 Ное 2020
По-малко кабели, повече удобство. Какво означават различните PoE типове и за какво се използват. 

Възстановяване на забравена парола на NVR

28 Сеп 2020
Сигурността на данните е от първостепенна важност, но какво може да направим, ако забравим паролата си?

Как камерите за видеонаблюдение засичат движение

01 Юли 2020
Какви са техническите възможности за разпознаване на движение от камерите за видеонаблюдение и какви възможности Ви осигурява то?

PTZ камери - какви възможности предлагат

30 Юни 2020
PTZ камерите дават възможност за наблюдение на големи площи само с една охранителна камера. Какви са техните възможности?
Вижте всички статии

Пет ползи от работата в добре осветен офис

Много пъти вече сме казвали, че добре осветеният влияе положително на общата производителност на работната сила. Всеки, който има задачата да проектира офис пространство, трябва внимателно да обмисли схемата на осветление, тъй като не добре проектираното осветление може да доведе до напрежение в очите, сънливост, а  определено това влияе върху процеса на работа. Като отделите време да обмислите цялостния ефект на светлината в офиса, идентифицирайки местата, където може да има липса на светлина и планирате правилно местата, където ще се провеждат срещи или където ще се провеждат творчески занимания (т.нар. brainstorming) или четене, ще имате много по-щастлив и продуктивен офис.

LED панелите са популярен и ефективен избор за офисно осветление, особено, но не само, за осветяване на големи пространства, които трябва да пъдат "заляти" със светлина. Защо това е така? Много просто - LED паната са енергийно ефективни и безпроблемни. Произведените от нас модели с размери 600х600mm 595х595mm са със стандартна гаранция 3 години и възможност за разширена гаранция до 5 години.

Лесно и рентабилно е да направите офиса си по-светло и модерно работно пространство с правилен избор на осветление. Ако все още не сте убедени в предимствата на LED панелите, ето пет ключови ползи от тяхното използване.

1. Подобрено настроение

Възможно ли е светлината да оказва влияние на настроението? Не само, че е възможно, но e и доказано, че доброто осветление, особено в по-тъмните и студени месеци, прави служителите много по-щастливи, подобно на приповдигнатото чувство, когато настъпват първите признаци на пролетта и лятото. Същият ефект се усеща, когато имаме добре осветено работно пространство и цялостната производителност на компанията се повишава!

2. Фокусирано внимание на екипа

Добре осветеното работно място намалява умората, напрежението в очите и нуждата от разходки и кафе паузи. Използвайки LED за офисно осветление, поддържате максимално нивата на производителност на екипа, като същевременно минимизирате блуждаещите мисли.

3. По-малко заболявания

Лошо осветените офиси водят до повече главоболия и умора в очите, което означава повече отсъствия от работното място на болни. Използвайте LED панели, за да "изкъпете" офиса си в подходяща светлина.

4. Офисът Ви ще използва повече зелена енергия

Използвайки по-малко електричество с LED панелите, ще дадете своят принос за намаляване на въглеродните емисии в атмосферата, като същевременно пестите пари.

5. Те са безпроблемни

LED панелите рядко се нуждаят от някакъв тип поддръжка или подмяна. А за Ваша сигурност предлагаме всички модели с опция за допълнителна гаранция до 5 години.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани

Промоционални оферти, каталози