Количка
0 артикула

Новини

Индустриални осветителни тела, улични лампи и аксесоари на промоционална цена

14 Яну 2021
Разгледайте промоционалното ни предложение с допълнителна отстъпка от 10% до края на месец януари!

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Нов рекорд в онлайн пазаруването за Black Friday 2020

02 Дек 2020
Amazon отбеляза нов рекорд в онлайн продажбите този Black Friday. Все повече потребители предпочитат да пазаруват от дивана у дома си.

Понякога е нужно наистина малко, за да постигнем много

11 Ное 2020
Достъпът до образование е важен за всички деца по света, а много често е необходима само малко добра воля, за да се случи нещо добро.

Коледните елхи през 2020

09 Ное 2020
На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече от важно да запазим...

LED осветление

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Малките стъпки към един по-устойчив свят

18 Дек 2020
Намалете консумацията на електричество. Изберете LED осветление.

Превърнете аквариума си в прелестен дизайнерски елемент от интериора с LED осветление

14 Дек 2020
Цветните рибки и живи растения могат да са прекрасен декоративен елемент както за дома, така и за офиса. Освен забавно, наблюдението на рибите е и обр...

Как да предпазите кабелите на осветлението, които са на открито

26 Ное 2020
Използването на осветление в двора на къщата, градината или поставянето на коледна светеща украса вече е обичайно практика за всеки дом. Когато и...

Идеи за коледна украса на открито

17 Ное 2020
Има нещо вълшебно в къща, която е украсена със светлина, особено в снежна зимна вечер. Все още има достатъчно време да се захванете с украсата си...

Видеонаблюдение

Видеонаблюдение и лични данни

05 Фев 2021
Видеонаблюдението вече е достъпно за масовия потребител, но напоследък по-често получаваме един въпрос на нашите клиенти - как стои въпросът с ви...

Кои са страните с най-много камери за наблюдение в света

04 Яну 2021
Става все по-трудно да намерите място в големия град, където никой не Ви "гледа".

Как да пестим място за съхранение на видеозаписи без да губим качественото им с ROI

27 Ное 2020
Какво е ROI в системите за видеонаблюдение и как може да ни помогне спестим HDD място и трафик на данни в мрежата?

Кога да използвам WIFI система за видеонаблюдение

25 Ное 2020
Безжичните камери за видеонаблюдение често са примамливо решение, когато обмисляте закупуването на нова система за видеонаблюдение. Така ли е наистина...

Какво означават различните PoE типове и за какво се използват

12 Ное 2020
По-малко кабели, повече удобство. Какво означават различните PoE типове и за какво се използват. 

Възстановяване на забравена парола на NVR

28 Сеп 2020
Сигурността на данните е от първостепенна важност, но какво може да направим, ако забравим паролата си?

Как камерите за видеонаблюдение засичат движение

01 Юли 2020
Какви са техническите възможности за разпознаване на движение от камерите за видеонаблюдение и какви възможности Ви осигурява то?
Вижте всички статии

Индустриални LED осветителни тела - помислете за Вашите съоръжения

Индустриалните обекти консумират огромно количество енергия. Съответно, тези сгради са скъпи за експлоатация. Осветлението е значителна част от общите разходи на съоръжението, а може да се окаже, че консумирате и плащате много повече, отколкото е необходимо, ако използвате конвенционални осветителни тела. За щастие, никога не е имало по-добро време за подмяна с нови енергийно ефективни осветителни тела. Светодиодите промениха играта и предлагат високоефективни решения за осветлението във всички търговски сгради.

Защо трябва да обмислите подмяна на осветлението с LED индустриални осветителни тела?

Светодиодните осветителни тела бързо превърнаха всички останали видове осветителни тела в остаряла технология. Има три основни причини за тази промяна: енергийна ефективност, намалена поддръжка и по-добро качество на светлината.

Консумация на енергия и ефективност. Преоборудването на текущото ви промишлено осветление с LED осветление ще Ви спести до 80% от разходите за енергия. Спестяванията са толкова значителни, че можете да финансирате подмяната със спестените от електроенергия разходи. LED промишлените осветителни тела, които предлагаме предоставят насочена светлина с ъгъл на разпръскване на светлината от 120 и 160 градуса, което допълнително подсилва тяхната ефективност, насочвайки светлината единствено в посоката, която трябва да бъде осветена.

Намалени разходи за поддръжка. Драстично намаляване на разходите за поддръжка чрез използване на промишлени LED осветителни тела и лампи, които имат от четири до четиридесет пъти по-дълъг експлоатационен живот в сравнение с традиционното промишлено осветление. Тъй като промишлените съоръжения са големи, често има много въпроси, свързани с отпадъчните продукти и депонирането. Модернизирането с LED осветлетителни тела ще помогне да се елиминират проблемите с изхвърлянето на отпадъци чрез преминаване от металхолгенни лампи към по-нова, по-чиста технология. 

Качество на осветлението. Светлината, излъчвана от светодиодите ще бъде с много по-високо качество от традиционните осветителни решения по две основни причини. Първо, начинът, по който се виждат обектите, когато са осветени от светодиодна светлина, е много близо до естествената светлина. LED осветлението има много по-висок индекс на цветопредаване (CRI) в ставнение с другите технологии, които все още се използват в осветлението. 

LED осветление за склад. Кой е LED продукт да изберем?

LED камбаните са най-често използвани в складови помещения, тъй като осигуряват мощно осветление от тавани с височина 5-8 метра. Светлинният добив, които осигуряват е 120 Lm/W.

Необходимо ли е вашето складово помещение да използва влагозащитени  промишлени осветителни тела?

В зависимост от вашата сфера на дейност, помещение може да е влажно. Ако осветителните тела не са правилно подбрани, такава среда може да доведе до ръжда, корозия и други щети с течение на времето. 

Като производител на LED осветление ние ще ви предложим най-доброто решение за осветлението за всяка промишлена сграда. Свържете се с нас за консултация, изготвяне на проект или изберете сами и поръчайте лесно онлайн, а при заплащане на избраните продукте, чрез банков превод, получавате и допълнителна отстъпка (важи за поръчките направени онлайн).

Разгледай всички индустриални осветителни тела.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози