Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...
Вижте всички статии

Индустриални LED осветителни тела - помислете за Вашите съоръжения

Индустриалните обекти консумират огромно количество енергия. Съответно, тези сгради са скъпи за експлоатация. Осветлението е значителна част от общите разходи на съоръжението, а може да се окаже, че консумирате и плащате много повече, отколкото е необходимо, ако използвате конвенционални осветителни тела. За щастие, никога не е имало по-добро време за подмяна с нови енергийно ефективни осветителни тела. Светодиодите промениха играта и предлагат високоефективни решения за осветлението във всички търговски сгради.

Защо трябва да обмислите подмяна на осветлението с LED индустриални осветителни тела?

Светодиодните осветителни тела бързо превърнаха всички останали видове осветителни тела в остаряла технология. Има три основни причини за тази промяна: енергийна ефективност, намалена поддръжка и по-добро качество на светлината.

Консумация на енергия и ефективност. Преоборудването на текущото ви промишлено осветление с LED осветление ще Ви спести до 80% от разходите за енергия. Спестяванията са толкова значителни, че можете да финансирате подмяната със спестените от електроенергия разходи. LED промишлените осветителни тела, които предлагаме предоставят насочена светлина с ъгъл на разпръскване на светлината от 120 и 160 градуса, което допълнително подсилва тяхната ефективност, насочвайки светлината единствено в посоката, която трябва да бъде осветена.

Намалени разходи за поддръжка. Драстично намаляване на разходите за поддръжка чрез използване на промишлени LED осветителни тела и лампи, които имат от четири до четиридесет пъти по-дълъг експлоатационен живот в сравнение с традиционното промишлено осветление. Тъй като промишлените съоръжения са големи, често има много въпроси, свързани с отпадъчните продукти и депонирането. Модернизирането с LED осветлетителни тела ще помогне да се елиминират проблемите с изхвърлянето на отпадъци чрез преминаване от металхолгенни лампи към по-нова, по-чиста технология. 

Качество на осветлението. Светлината, излъчвана от светодиодите ще бъде с много по-високо качество от традиционните осветителни решения по две основни причини. Първо, начинът, по който се виждат обектите, когато са осветени от светодиодна светлина, е много близо до естествената светлина. LED осветлението има много по-висок индекс на цветопредаване (CRI) в ставнение с другите технологии, които все още се използват в осветлението. 

LED осветление за склад. Кой е LED продукт да изберем?

LED камбаните са най-често използвани в складови помещения, тъй като осигуряват мощно осветление от тавани с височина 5-8 метра. Светлинният добив, които осигуряват е 120 Lm/W.

Необходимо ли е вашето складово помещение да използва влагозащитени  промишлени осветителни тела?

В зависимост от вашата сфера на дейност, помещение може да е влажно. Ако осветителните тела не са правилно подбрани, такава среда може да доведе до ръжда, корозия и други щети с течение на времето. 

Като производител на LED осветление ние ще ви предложим най-доброто решение за осветлението за всяка промишлена сграда. Свържете се с нас за консултация, изготвяне на проект или изберете сами и поръчайте лесно онлайн, а при заплащане на избраните продукте, чрез банков превод, получавате и допълнителна отстъпка (важи за поръчките направени онлайн).

Разгледай всички индустриални осветителни тела.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози