Количка
0 артикула

Новини

20% отстъпка от 15 юли 2021 до изчерпване на наличните количества

14 Юли 2021
Много страхотни оферти с цели 20% отстъпка те очакват в лятното ни хит предложение.

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

Отбелязваме Деня на Земята - 22 април

22 Апр 2021
Употребата на ефективно осветление е малка, но и много важна крачка за опазване на живота в нашата планета.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

LED осветление

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

20% отстъпка от 15 юли 2021 до изчерпване на наличните количества

14 Юли 2021
Много страхотни оферти с цели 20% отстъпка те очакват в лятното ни хит предложение.

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?

Осветителни тела за окачен таван

15 Юни 2021
Търсите ли рентабилно, високоефективно осветление за перфектно балансирано разпределение на светлината в цялото пространство? LED панелите са реш...
Вижте всички статии

Индустриални LED осветителни тела - помислете за Вашите съоръжения

Индустриалните обекти консумират огромно количество енергия. Съответно, тези сгради са скъпи за експлоатация. Осветлението е значителна част от общите разходи на съоръжението, а може да се окаже, че консумирате и плащате много повече, отколкото е необходимо, ако използвате конвенционални осветителни тела. За щастие, никога не е имало по-добро време за подмяна с нови енергийно ефективни осветителни тела. Светодиодите промениха играта и предлагат високоефективни решения за осветлението във всички търговски сгради.

Защо трябва да обмислите подмяна на осветлението с LED индустриални осветителни тела?

Светодиодните осветителни тела бързо превърнаха всички останали видове осветителни тела в остаряла технология. Има три основни причини за тази промяна: енергийна ефективност, намалена поддръжка и по-добро качество на светлината.

Консумация на енергия и ефективност. Преоборудването на текущото ви промишлено осветление с LED осветление ще Ви спести до 80% от разходите за енергия. Спестяванията са толкова значителни, че можете да финансирате подмяната със спестените от електроенергия разходи. LED промишлените осветителни тела, които предлагаме предоставят насочена светлина с ъгъл на разпръскване на светлината от 120 и 160 градуса, което допълнително подсилва тяхната ефективност, насочвайки светлината единствено в посоката, която трябва да бъде осветена.

Намалени разходи за поддръжка. Драстично намаляване на разходите за поддръжка чрез използване на промишлени LED осветителни тела и лампи, които имат от четири до четиридесет пъти по-дълъг експлоатационен живот в сравнение с традиционното промишлено осветление. Тъй като промишлените съоръжения са големи, често има много въпроси, свързани с отпадъчните продукти и депонирането. Модернизирането с LED осветлетителни тела ще помогне да се елиминират проблемите с изхвърлянето на отпадъци чрез преминаване от металхолгенни лампи към по-нова, по-чиста технология. 

Качество на осветлението. Светлината, излъчвана от светодиодите ще бъде с много по-високо качество от традиционните осветителни решения по две основни причини. Първо, начинът, по който се виждат обектите, когато са осветени от светодиодна светлина, е много близо до естествената светлина. LED осветлението има много по-висок индекс на цветопредаване (CRI) в ставнение с другите технологии, които все още се използват в осветлението. 

LED осветление за склад. Кой е LED продукт да изберем?

LED камбаните са най-често използвани в складови помещения, тъй като осигуряват мощно осветление от тавани с височина 5-8 метра. Светлинният добив, които осигуряват е 120 Lm/W.

Необходимо ли е вашето складово помещение да използва влагозащитени  промишлени осветителни тела?

В зависимост от вашата сфера на дейност, помещение може да е влажно. Ако осветителните тела не са правилно подбрани, такава среда може да доведе до ръжда, корозия и други щети с течение на времето. 

Като производител на LED осветление ние ще ви предложим най-доброто решение за осветлението за всяка промишлена сграда. Свържете се с нас за консултация, изготвяне на проект или изберете сами и поръчайте лесно онлайн, а при заплащане на избраните продукте, чрез банков превод, получавате и допълнителна отстъпка (важи за поръчките направени онлайн).

Разгледай всички индустриални осветителни тела.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози