Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

Осветление с LED лунички

Можете да използвате LED лунички като универсален източник на светлина във всяка стая на дома си. Когато планирате осветлението, няма съмнение, че ще имате много въпроси. И така, откъде да започнем? В тази публикация ще получите няколко съвета за планиране на осветление с LED лунички.

За всяка зона във вашия дом има различни изисквания за осветление. В зависимост от дейностите и задачите, които се изпълняват в конкретна зона, трябва да помислите за осветлението, което е най-подходящо да се използва там. Добрата новина е, че на практика този избор не е толкова труден. В повечето случай изборът се свежда до правилно подбраната цветна температура на луничките.

Има две правила, които трябва да имате предвид:

1. Където се нуждаете от много светлина, например за в кухнята или домашния офис, използвайте светлина с цветна температура 4000-4500К (дневна или неутрална). Тук вече става дума за лични предпочитания, може да предпочетете и по-висока цветна температура - 6000-6500К, но предпочитания вариант за такива помещения е дневната светлина.

2. Където искате стилно осветление, например в тавани, стени, мебели - използвайте LED лунички с топла светлина - 3000-3500К, а в зависимост от нюанса, който търсите, може да използвате и цветна светлина - червена, зелена, синя или жълта. 

Колко LED лунички са ми нужни? Колко пространство трябва да е между тях?

Измерете пространството си и имайте предвид следното правило за осветление:

Осветеното петно от една LED луничка винаги трябва да припокрива следващото осветено петно с една трета. Ако търсите по-висока осветеност, може да изберете лунички с малък ъгъл на осветяване (ние предлагаме ъгли на осветяване от 15° до 120°) и ги монтирате по-близо една до друга. А ако искате осветеността да е по-малка, може да използвате LED лунички с голям ъгъл на светене, като се придържате към правилото за припокриване, за да няма неосветени петна.

Трябва ли да знаете нещо друго?

Разгледайте нашите предложения за LED лунички, а ако имате други въпроси може да се свържете с нас на телефон 0898-54-93-51 или да ни пишете на електронната поща - dianid@abv.bg. Ще се радваме да Ви помогнем!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози