Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

LED осветление за отглеждане на растения

НАСА вече дълго време експериментира с използване на изкуствено осветление за отглеждане на растения за храна при дълги космически мисии.

Растенията разчитат на светлина, за да произвеждат необходимите хранителни вещества чрез фотосинтезата. Слънчевата светлина е оптималният източник на светлина за растежа на растенията, но в много случаи обаче слънчевата светлина е недостатъчна или е необходим ускорен растеж на растенията.

Светодиодното осветление позволява голяма гъвкавост в начина, по който се конструират спектрите. Ефективността на светодиодите е достигнала такова ниво, че растежът на растенията чрез изкуствено осветление е икономически осъществим както за търговски, така и за домашни приложения.

В съчетание с напредъка в много техники за изкуствено развитие на растенията, като например култура на разтваряне (само течност) и средна култура (използване на изкуствени почви), използването на LED в изкуствения растеж на растенията се разширява бързо.

Промишлеността в момента се движи към използването на светодиоди за използване във вертикално земеделие, което се очаква да промени значително начина, по който отглеждаме храни.

Провеждат се много изследвания на ефекта на всяка дължина на вълната и нейното въздействие върху растенията. Отглеждането на растения с изкуствено осветление изглежда просто, но има много променливи, на които е добре да се обърне внимание. Някои дължини на вълните са по-благоприятни за развитието на стволовете, докато други насърчават растежа на листата.

Растенията са разчитали на естествена дневна светлина хиляди поколения така, че въпреки продължаващите проучвания, които се опитват да „настроят“ спектъра на растежа на растенията, осигуряването на почти перфектен дневен спектър за растенията, използващи нашите високи CRI светодиоди, със сигурност е лесен и ефективен подход.

Попитайте за възможностите за осветление за отглеждане на растения на e-mail: dianid@abv.bg .

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози