Количка
0 артикула

Новини

На 10 май 2021 г. откриваме офис в гр. Варна

20 Апр 2021
Откриваме нов офис в гр. Варна. Заповядайте на 10.05.2021 г. във Варна на адрес бул. Владислав Варненчик 277 (срещу ТМТ).

28,80 лв/бр за улични LED лампи с мощност 50W

19 Апр 2021
Възползвайте се от страхотната цена за улични LED лампи с мощност 50W от 28,80 лв/бр до края на месец април 2021 година.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

LED осветление

LED крушка за нощна лампа

15 Апр 2021
Светлината, която използваме в минутите, а дори и в часовете преди заспиване влияе много пряко върху способността ни да отпочиваме качествено.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Каква е разликата между LED панелите със странично и тези с директно светене

23 Мар 2021
Какви са разликите? Как да изберем подходящото за нас решение?

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Малките стъпки към един по-устойчив свят

18 Дек 2020
Намалете консумацията на електричество. Изберете LED осветление.
Вижте всички статии

Осветителни тела

Осветителни тела произведени в БългарияОсветлението най-често се възприема просто като функционална част от дома ни и вероятно това за повечето хора е правилния подход, тъй като основната функция на всяко осветително тяло е именно да доставя нужна светлина в пространството около него. Възможно е обаче осветителните тела да бъдат и вдъхновяваща част от интериора на помещението, която да привлича погледите. Без значение дали търсите декоративно или основно осветление за дома или мощно промишлено осветление, при нас ще откриете осветителните тела, от които се нуждаете, а с правилната светлина можете да направите всяко помещение да изглежда стилно без да правите други съществени промени.

Дизайнерски осветителни тела

Не е нужни изисканите осветителни тела да струват хиляди левове. Нашите предложения от серията "Дизайнерски осветителни тела", предлагат качество и функционалност на разумна цена, като същевременно могат да направят всяко помещение много по-приветливо място като добавят и стилно излъчване от интериора (тук трябва да направим уточнението, че този тип осветителни тела, които предлагаме, не са наше производство). 

Осветителни тела произведени в България

Осветителни тела за улично осветление

LED осветителните тела за улично осветление постепенно се превръщат в стандарт за осветление не само по улиците, но и за обществени паркинги и други открити големи пространства. Заради високата си ефективност, издържливост на външни атмосферните влияния и добрата си цена този тип осветителни тела продължава да набира популярност в широк кръг приложения.

Промишлени осветителните тела

Ако имате нужда изготвяне на светлотехнически проект за постигане на правилните нива на осветеност на работните или складови пространства, ние можем да изработим напълно безплатно такъв проект за Вас, съобразен със техническите спецификации на осветителните тела, които предлагаме. Промишлените тела за осветление, които произвеждане и предлагаме са с гаранция от 2 до 5 години, за да бъдете спокойни за инвестицията си максимално дълго време.

Задайте настроение на осветлението според Вашето настроение. Лесно можете да промените силата на светене на всяко осветително тяло чрез поставяне на димер. Така ще можете да намалите или да увеличите силата на светене на осветителните тела, според своите моментни предпочитания. Разбира се трябва да уточним, че осветителните тела трябва да бъдат изработени с възможност да се димират.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози