Количка
0 артикула

Новини

Индустриални осветителни тела, улични лампи и аксесоари на промоционална цена

14 Яну 2021
Разгледайте промоционалното ни предложение с допълнителна отстъпка от 10% до края на месец януари!

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Нов рекорд в онлайн пазаруването за Black Friday 2020

02 Дек 2020
Amazon отбеляза нов рекорд в онлайн продажбите този Black Friday. Все повече потребители предпочитат да пазаруват от дивана у дома си.

Понякога е нужно наистина малко, за да постигнем много

11 Ное 2020
Достъпът до образование е важен за всички деца по света, а много често е необходима само малко добра воля, за да се случи нещо добро.

Коледните елхи през 2020

09 Ное 2020
На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече от важно да запазим...

LED осветление

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Малките стъпки към един по-устойчив свят

18 Дек 2020
Намалете консумацията на електричество. Изберете LED осветление.

Превърнете аквариума си в прелестен дизайнерски елемент от интериора с LED осветление

14 Дек 2020
Цветните рибки и живи растения могат да са прекрасен декоративен елемент както за дома, така и за офиса. Освен забавно, наблюдението на рибите е и обр...

Как да предпазите кабелите на осветлението, които са на открито

26 Ное 2020
Използването на осветление в двора на къщата, градината или поставянето на коледна светеща украса вече е обичайно практика за всеки дом. Когато и...

Идеи за коледна украса на открито

17 Ное 2020
Има нещо вълшебно в къща, която е украсена със светлина, особено в снежна зимна вечер. Все още има достатъчно време да се захванете с украсата си...

Коледните елхи през 2020

09 Ное 2020
На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече от важно да запазим...

Енергийно ефективни LED ленти

09 Окт 2020
Често говорим за спестяване на електроенергия при осветлението, но някак пропускаме да го споменем при LED лентите.

Видеонаблюдение

Кои са страните с най-много камери за наблюдение в света

04 Яну 2021
Става все по-трудно да намерите място в големия град, където никой не Ви "гледа".

Как да пестим място за съхранение на видеозаписи без да губим качественото им с ROI

27 Ное 2020
Какво е ROI в системите за видеонаблюдение и как може да ни помогне спестим HDD място и трафик на данни в мрежата?

Кога да използвам WIFI система за видеонаблюдение

25 Ное 2020
Безжичните камери за видеонаблюдение често са примамливо решение, когато обмисляте закупуването на нова система за видеонаблюдение. Така ли е наистина...

Какво означават различните PoE типове и за какво се използват

12 Ное 2020
По-малко кабели, повече удобство. Какво означават различните PoE типове и за какво се използват. 

Възстановяване на забравена парола на NVR

28 Сеп 2020
Сигурността на данните е от първостепенна важност, но какво може да направим, ако забравим паролата си?

Как камерите за видеонаблюдение засичат движение

01 Юли 2020
Какви са техническите възможности за разпознаване на движение от камерите за видеонаблюдение и какви възможности Ви осигурява то?

PTZ камери - какви възможности предлагат

30 Юни 2020
PTZ камерите дават възможност за наблюдение на големи площи само с една охранителна камера. Какви са техните възможности?
Вижте всички статии

Осветителни тела

Осветителни тела произведени в БългарияОсветлението най-често се възприема просто като функционална част от дома ни и вероятно това за повечето хора е правилния подход, тъй като основната функция на всяко осветително тяло е именно да доставя нужна светлина в пространството около него. Възможно е обаче осветителните тела да бъдат и вдъхновяваща част от интериора на помещението, която да привлича погледите. Без значение дали търсите декоративно или основно осветление за дома или мощно промишлено осветление, при нас ще откриете осветителните тела, от които се нуждаете, а с правилната светлина можете да направите всяко помещение да изглежда стилно без да правите други съществени промени.

Дизайнерски осветителни тела

Не е нужни изисканите осветителни тела да струват хиляди левове. Нашите предложения от серията "Дизайнерски осветителни тела", предлагат качество и функционалност на разумна цена, като същевременно могат да направят всяко помещение много по-приветливо място като добавят и стилно излъчване от интериора (тук трябва да направим уточнението, че този тип осветителни тела, които предлагаме, не са наше производство). 

Осветителни тела произведени в България

Осветителни тела за улично осветление

LED осветителните тела за улично осветление постепенно се превръщат в стандарт за осветление не само по улиците, но и за обществени паркинги и други открити големи пространства. Заради високата си ефективност, издържливост на външни атмосферните влияния и добрата си цена този тип осветителни тела продължава да набира популярност в широк кръг приложения.

Промишлени осветителните тела

Ако имате нужда изготвяне на светлотехнически проект за постигане на правилните нива на осветеност на работните или складови пространства, ние можем да изработим напълно безплатно такъв проект за Вас, съобразен със техническите спецификации на осветителните тела, които предлагаме. Промишлените тела за осветление, които произвеждане и предлагаме са с гаранция от 2 до 5 години, за да бъдете спокойни за инвестицията си максимално дълго време.

Задайте настроение на осветлението според Вашето настроение. Лесно можете да промените силата на светене на всяко осветително тяло чрез поставяне на димер. Така ще можете да намалите или да увеличите силата на светене на осветителните тела, според своите моментни предпочитания. Разбира се трябва да уточним, че осветителните тела трябва да бъдат изработени с възможност да се димират.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози