Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

Осветителни тела

Осветителни тела произведени в БългарияОсветлението най-често се възприема просто като функционална част от дома ни и вероятно това за повечето хора е правилния подход, тъй като основната функция на всяко осветително тяло е именно да доставя нужна светлина в пространството около него. Възможно е обаче осветителните тела да бъдат и вдъхновяваща част от интериора на помещението, която да привлича погледите. Без значение дали търсите декоративно или основно осветление за дома или мощно промишлено осветление, при нас ще откриете осветителните тела, от които се нуждаете, а с правилната светлина можете да направите всяко помещение да изглежда стилно без да правите други съществени промени.

Дизайнерски осветителни тела

Не е нужни изисканите осветителни тела да струват хиляди левове. Нашите предложения от серията "Дизайнерски осветителни тела", предлагат качество и функционалност на разумна цена, като същевременно могат да направят всяко помещение много по-приветливо място като добавят и стилно излъчване от интериора (тук трябва да направим уточнението, че този тип осветителни тела, които предлагаме, не са наше производство). 

Осветителни тела произведени в България

Осветителни тела за улично осветление

LED осветителните тела за улично осветление постепенно се превръщат в стандарт за осветление не само по улиците, но и за обществени паркинги и други открити големи пространства. Заради високата си ефективност, издържливост на външни атмосферните влияния и добрата си цена този тип осветителни тела продължава да набира популярност в широк кръг приложения.

Промишлени осветителните тела

Ако имате нужда изготвяне на светлотехнически проект за постигане на правилните нива на осветеност на работните или складови пространства, ние можем да изработим напълно безплатно такъв проект за Вас, съобразен със техническите спецификации на осветителните тела, които предлагаме. Промишлените тела за осветление, които произвеждане и предлагаме са с гаранция от 2 до 5 години, за да бъдете спокойни за инвестицията си максимално дълго време.

Задайте настроение на осветлението според Вашето настроение. Лесно можете да промените силата на светене на всяко осветително тяло чрез поставяне на димер. Така ще можете да намалите или да увеличите силата на светене на осветителните тела, според своите моментни предпочитания. Разбира се трябва да уточним, че осветителните тела трябва да бъдат изработени с възможност да се димират.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози