Предстоящо увеличение на цените от 01.07.2021г. Повече информация >>

Количка
0 артикула

Новини

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

Предстоящо ценово увеличение от 01.07.2021г.

25 Май 2021
Вследствие от международната обстановка се налага да увеличим цените на продуктите, които произвеждаме, след 01.07.2021г.

Отбелязваме Деня на Земята - 22 април

22 Апр 2021
Употребата на ефективно осветление е малка, но и много важна крачка за опазване на живота в нашата планета.

На 10 май 2021 г. откриваме офис в гр. Варна

20 Апр 2021
Откриваме нов офис в гр. Варна. Заповядайте на 10.05.2021 г. във Варна на адрес бул. Владислав Варненчик 277 (срещу ТМТ).

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

LED осветление

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?

Осветителни тела за окачен таван

15 Юни 2021
Търсите ли рентабилно, високоефективно осветление за перфектно балансирано разпределение на светлината в цялото пространство? LED панелите са реш...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

Сензори за движение

20 Май 2021
Сензорът (датчикът) за движение е интелигентно решение, което подпомага както вашата сигурност, така и вашата енергийна ефективност. Какви технологии...

Как да свържем LED осветление към Ел. инсталацията

14 Май 2021
Какво е специфичното при свързване на LED осветление към електрическата инсталация и за какво да внимаваме?

Как да изберем захранване за LED

11 Май 2021
Различни размери, различни мощности, различен тип охлаждане - как да изберем?

Идеи за осветление на работни гаражни пространства

21 Апр 2021
Ако искате да използвате барачката или гаражно помещение за нещо повече от място, където си оставяте автомобила, трябва да направите приветливо с дост...
Вижте всички статии

LED осветление във фотографията

5 предимства на LED осветлението във фотографията

Какви предимства предлага LED осветлението във фотографиятаАко планувате да закупите първия си комплект за студийно осветление или разглеждате възможностите за ъпгрейд на наличното си осветление, имате страхотна възможност за избор. LED осветлението във фотографията се е превърнало в най-рентабилната опция, достъпни както за професионалните, така и за фотографите любители. Какви са основните предимства, които могат да Ви помогнат да изберете LED осветление за вашите професионални нужди.

1. Светодиодното осветление работи отделяйки много по-малко топлина

Много от нас са били (или поне част от нас) в студиа, където бързо става непоносимо горещо заради топлината, отделяна от прожектори. Светодиодното осветление поддържа комфортна температура в студиото, за да се чувства моделите и фотографите през целия процес на работа.

2. LED осветителните тела използват много по-малко електроенергия

LED осветителните тела преобразуват до 90% от енергията, която използват в светлината. За сравнение ефективността на волфрамовите крушки е само 20%. Ефективността на LED осветлението е ключова и въпреки, че във фотографията едва ли е главно предимство, в никакъв случай не е за пренебрегване.

3. LED е екологичната алтернатива

Както отбелязахме в предната точка, светодиодните осветителни тела използват много по-малко електроенергия, а имат и много дълъг живот, на практика без нуждата от поддръжка, обикновено над 3 години, което означава, че изхвърляте много по-малко отпадъци в околната среда.

4. LED се предлагат в голямо разнообразие от цветове и интензитети

Можете да настроите LED осветление в цветната температура, която е най-подходяща за текущи Ви проект. Докато очите Ви не могат да усетят винаги разликата между една светлина и друга, вашата камера може. Когато снимате с подходящото LED осветление, можете да заснемате цветовете така, както изглеждат в реалния живот, като ще спестите много време за последваща обработка. Можете да използвате и опциите за димиране на LED осветителните тела, което Ви осигурява по-голям контрол върху яркостта на осветлението, което използвате.

5. Позволява Ви да виждате осветлението, докато композирате снимката си

Светкавиците осигуряват голямо количество светлина само в момента, когато правите снимката. Като използвате LED панел (например) можете да видите колко светлина е необходима, докато подреждате сцената, която ще заснемете и да регулирате осветлението, ако е необходимо. По този начин можете да получите представа за това, което ви трябва веднага, вместо да правите много проби и грешки докато получите желания резултат.

Въпреки, че към момента все още не предлагаме професионално фотографско осветление, можете да разгледате списъка с продукти за LED осветление, които предлагаме и да откриете чудесни възможности за осветление във студиото.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози