Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Най-изгодните оферти през месец ноември - ЧЕРЕН МЕСЕЦ 2023

30 Окт 2023
Най-добрите оферти през м. ноември в Дианид - Намаления, които не трябва да пропускате!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Как да изберем най-доброто промишлено осветление?

04 Апр 2024
Защо да изберем LED осветление за нашия промишлен обект

5 практични идеи за светеща коледна украса

29 Ное 2023
Подарете на вашата Коледа магията на светлината с пет практични идеи за светеща коледна украса!

Избор на индустриално осветление за висока производителност на работната среда

24 Окт 2023
Подобрете видимостта и намалете напрежението на очите на работниците с подходящо промишлено осветление. Повишете производителността и намалете грешкит...

Индустриално LED осветление подходящо за склад, хале и друг промишлен обект

09 Авг 2023
Индустриалните обекти, складове и халета консумират огромно количество енергия. Както може да очаквате, някои сгради са скъпи за експлоатация.

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...
Вижте всички статии

LED осветление във фотографията

5 предимства на LED осветлението във фотографията

Какви предимства предлага LED осветлението във фотографиятаАко планувате да закупите първия си комплект за студийно осветление или разглеждате възможностите за ъпгрейд на наличното си осветление, имате страхотна възможност за избор. LED осветлението във фотографията се е превърнало в най-рентабилната опция, достъпни както за професионалните, така и за фотографите любители. Какви са основните предимства, които могат да Ви помогнат да изберете LED осветление за вашите професионални нужди.

1. Светодиодното осветление работи отделяйки много по-малко топлина

Много от нас са били (или поне част от нас) в студиа, където бързо става непоносимо горещо заради топлината, отделяна от прожектори. Светодиодното осветление поддържа комфортна температура в студиото, за да се чувства моделите и фотографите през целия процес на работа.

2. LED осветителните тела използват много по-малко електроенергия

LED осветителните тела преобразуват до 90% от енергията, която използват в светлината. За сравнение ефективността на волфрамовите крушки е само 20%. Ефективността на LED осветлението е ключова и въпреки, че във фотографията едва ли е главно предимство, в никакъв случай не е за пренебрегване.

3. LED е екологичната алтернатива

Както отбелязахме в предната точка, светодиодните осветителни тела използват много по-малко електроенергия, а имат и много дълъг живот, на практика без нуждата от поддръжка, обикновено над 3 години, което означава, че изхвърляте много по-малко отпадъци в околната среда.

4. LED се предлагат в голямо разнообразие от цветове и интензитети

Можете да настроите LED осветление в цветната температура, която е най-подходяща за текущи Ви проект. Докато очите Ви не могат да усетят винаги разликата между една светлина и друга, вашата камера може. Когато снимате с подходящото LED осветление, можете да заснемате цветовете така, както изглеждат в реалния живот, като ще спестите много време за последваща обработка. Можете да използвате и опциите за димиране на LED осветителните тела, което Ви осигурява по-голям контрол върху яркостта на осветлението, което използвате.

5. Позволява Ви да виждате осветлението, докато композирате снимката си

Светкавиците осигуряват голямо количество светлина само в момента, когато правите снимката. Като използвате LED панел (например) можете да видите колко светлина е необходима, докато подреждате сцената, която ще заснемете и да регулирате осветлението, ако е необходимо. По този начин можете да получите представа за това, което ви трябва веднага, вместо да правите много проби и грешки докато получите желания резултат.

Въпреки, че към момента все още не предлагаме професионално фотографско осветление, можете да разгледате списъка с продукти за LED осветление, които предлагаме и да откриете чудесни възможности за осветление във студиото.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози