Количка
0 артикула

Новини

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Новият онлайн магазин за видеонаблюдение е вече факт

10 Мар 2021
BGVIDEOSECURITY.BG е новият онлайн магазин за видеонаблюдение на фирма Дианид.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Нов рекорд в онлайн пазаруването за Black Friday 2020

02 Дек 2020
Amazon отбеляза нов рекорд в онлайн продажбите този Black Friday. Все повече потребители предпочитат да пазаруват от дивана у дома си.

Понякога е нужно наистина малко, за да постигнем много

11 Ное 2020
Достъпът до образование е важен за всички деца по света, а много често е необходима само малко добра воля, за да се случи нещо добро.

LED осветление

LED крушка за нощна лампа

15 Апр 2021
Светлината, която използваме в минутите, а дори и в часовете преди заспиване влияе много пряко върху способността ни да отпочиваме качествено.

LED осветление за дома

08 Апр 2021
Една от мечтите на голяма част от хората по целия свят е свързана с техния дом. Той трябва да бъде просторен и светъл. Но дори и при наличието на...

Каква е разликата между LED панелите със странично и тези с директно светене

23 Мар 2021
Какви са разликите? Как да изберем подходящото за нас решение?

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Малките стъпки към един по-устойчив свят

18 Дек 2020
Намалете консумацията на електричество. Изберете LED осветление.
Вижте всички статии

Тенденции на външното осветление през 2018

Вероятно много по-често се мислите за осветлението на вътрешните пространства у дома или в офиса, но нека да видим как можете да направите за осветлението на откритите пространства и какви са тенденциите през 2018 г.

Използвайте цветни крушки към външното осветление. Златните цветове са много популярни през тази година, а пастелните цветове, вдъхновени от цвета на сладоледа, ще накарат гостите Ви да почувстват настроението във Вашата градина.

Използвайте фенери с различни форми, които могат да хвълят сенки със закачлива форма по стените и мебелировка. Можете да осветите зелените растения през нощта с дискретни LED светлини или със соларни лампи.

Интересна тенденция през тази година е да се поставят малки лампички (като тези за коледна украса) в и около растенията, по клоните. Така когато вятърът размърда листата се създават блестящ ефект.

Друга интересна тенденция е осветяването за неравни повърхности като стени от камък, надраскани мазилки и др. Източникът на светлина се поставя точно над повърхността на стената за да може светлината да "лази" по цялата дължина на стената и да покаже текстурата ѝ.

В крайна сметка целта на светлинната декорация е, всички които влизат в дома Ви да се чувстват добре в уютната атмосфера, която сами сте създали.

Разгледайте нашите предложения за екстериорно осветление или се свържете с нас за да Ви предложим конкретно решение за Вашето осветление. 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози