Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

Осветление за таван

08 Юни 2021
Осветлението за таван е един от най-често използваните видове осветление на практика заради удобството, които предлага. Кои са осветителните тела...

LED осветление

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?
Вижте всички статии

Светеща коледна украса за Вашият бизнес

Коледна украса за Вашият бизнесУ дома лесно можете да украсите коледната елха или да монтирате няколко лампички около прозорците и вратите си, за да се забавлявате. И все пак, когато става въпрос за декориране за Вашият магазин е необходимо малко повече планиране. Ето някои от възможностите за коледна украса, които ще направят бизнеса Ви по-блестящ от конкуренцията.

Малка украса

Светещите маркучи са най-лесният начин за украса по празниците. Можете да ги поставите около рамките на вратите, прозорците или рафтове. Лесни за са монтиране, а ефекта, който създават е приказен. В зависимост от площта, която искате да украсите, можете да поръчате LED маркуч с фиксирана дължина или да поръчате "на метър".

Среден вариант

Готови ли сте за коледна украса на следващото ниво? LED гирляндите и завесите за външна употреба са подходящи за да направите фасадата на всяка бизнес сграда забележителна. Този тип украса разполага с програматори, които управляват светлините по цвят и различни схеми на премигване и форми на светене.

Съвет: Добавете към системата си за коледна украса таймер, който да изключва светлините за няколко часа през най-светлата част от деня или ранните сутришни часове, за да ѝ осигурите време на почивка. Така ще можете да ползвате украсата още няколко години, а инвестицията Ви ще бъде по-дългосрочна.

Коледна украса за напреднали :)

Сравнително лесно е да украсите бизнеса си с мигащи лампички, но ако искате да направите луксозна украса, ще трябва да се постараете повече.

Съвет: Планирайте. Обмислете добре какво искате да постигнете.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози