Количка

0 артикула
Вижте всички статии

Вземете 10% отстъпка от стойността на своята поръчка през месец септември като допълнителна отстъпка за следващата си поръчка

Направете своята онлайн поръчка през месец септември и ще получите допълнителни бонус точки в размер на 10% от стойността на поръчката си, които да използвате за следваща поръчка до края на годината.

Необходимо е да направите поръчката си като регистриран потребител. Ако все още нямате регистриран профил в сайта ни, можете да го направите за минута като последвате връзката - искам да се регистрирам. Ако вече имате създаден профил, влезте с потребителското си име и парола и направете своята поръчка.

Вземете 10% отстъпка от стойността на своята поръчка през месец септември като допълнителна отстъпка за следващата си поръчка от фирма Дианид

След като вече имате регистриран профил, можете да правите своите поръчки бързо и лесно онлайн, като така ще трупате бонус точки, които да използвате като допълнителна отстъпка при следващата си покупка. Този месец септември всяка поръчка Ви дава допълнителни точки в размер на 10% от стойността на Вашата поръчка, които можете да използвате веднага за следващата си поръчка до края на годината.

За да бъдат начислени допълнителните бонус точки е необходимо поръчката Ви да бъде завършена, т.е., платена.

Какво означава на практика това?

Ако през месец септември 2019 г. направите и платите поръчка на стойност 500 лв., във вашия профил ще бъдат добавени бонус точки на стойност 50лв. (500 точки), които имате възможност да използвате като отстъпка от цената на Вашата следваща онлайн поръчка до края на годината.

Посочените суми са примерни. Няма минимален или максимален размер на поръчката, за да се възползвате от отстъпката. Размера на точките се изчислява върху нетната стойност на поръчката.

Ако допълнителните бонус точки не бъдат използвани до края на 2019 г., те ще бъдат анулирани.

Имайте предвид, че бонус точките не могат да бъдат заменяни за левовата им равностойност. Бонус точките могат да бъдат използвани единствено като допълнителна отстъпка при следващата Ви поръчка. За една поръчка не могат да бъдат начислени бонус точки на стойност по-голяма от 10% от стойността на поръчката.

Посочените цени са без ДДС

Как да използвате своите бонус точки

Можете да използвате Вашите бонус точки когато пожелаете. Това става много лесно, като изберете отметката "Ползвай бонус точки". Отметката се намира в секцията за избор на метод на плащане на Вашата поръчка.

Как да използвате бонус точките във Вашия профил

Включете се в програмата за лоялни клиенти на Дианид и вземете допълнителни бонус точки през месец септември 2019

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-новите продукти