Количка
0 артикула

Новини

Черен петък 2020 - подгответе се за най-изгодното пазаруване тази година

23 Ное 2020
Възползвайте се от най-големите отстъпки за годината. Хванете офертите за LED осветление и видеонаблюдение на 27.11.2020 - Черен петък!

Предложи кауза, която да подкрепим

16 Ное 2020
През месец декември даряваме част от обората си добра кауза. Помогнете ни да я изберем.

Понякога е нужно наистина малко, за да постигнем много

11 Ное 2020
Достъпът до образование е важен за всички деца по света, а много често е необходима само малко добра воля, за да се случи нещо добро.

30% отстъпка за монтаж на видеонаблюдение

11 Ное 2020
Възползвайте се от 30% отстъпка от цената за монтаж на видеонаблюдение в периода от 11.11.2020 до 11.12.2020 г.

Коледните елхи през 2020

09 Ное 2020
На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече от важно да запазим...

LED осветление

Как да предпазите кабелите на осветлението, които са на открито

26 Ное 2020
Използването на осветление в двора на къщата, градината или поставянето на коледна светеща украса вече е обичайно практика за всеки дом. Когато и...

Идеи за коледна украса на открито

17 Ное 2020
Има нещо вълшебно в къща, която е украсена със светлина, особено в снежна зимна вечер. Все още има достатъчно време да се захванете с украсата си...

Коледните елхи през 2020

09 Ное 2020
На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече от важно да запазим...

Енергийно ефективни LED ленти

09 Окт 2020
Често говорим за спестяване на електроенергия при осветлението, но някак пропускаме да го споменем при LED лентите.

Няколко световни града с интелигентно улично осветление

02 Окт 2020
Глобалният проблем със замърсяването и прекомерното използване на електроенергия кара все повече управници на големи градове, да мислят в посока намал...

Скрито осветление

01 Окт 2020
Атмосферата, която дава скритото осветление гали сетивата и Ви пренася емоцията на друго ниво.

Светодиодни крушки Е27

25 Сеп 2020
LED крушки Е27 произведени от Дианид - какво трябва да знаем.

Видеонаблюдение

Как да пестим място за съхранение на видеозаписи без да губим качественото им с ROI

27 Ное 2020
Какво е ROI в системите за видеонаблюдение и как може да ни помогне спестим HDD място и трафик на данни в мрежата?

Кога да използвам WIFI система за видеонаблюдение

25 Ное 2020
Безжичните камери за видеонаблюдение често са примамливо решение, когато обмисляте закупуването на нова система за видеонаблюдение. Така ли е наистина...

Какво означават различните PoE типове и за какво се използват

12 Ное 2020
По-малко кабели, повече удобство. Какво означават различните PoE типове и за какво се използват. 

Възстановяване на забравена парола на NVR

28 Сеп 2020
Сигурността на данните е от първостепенна важност, но какво може да направим, ако забравим паролата си?

Как камерите за видеонаблюдение засичат движение

01 Юли 2020
Какви са техническите възможности за разпознаване на движение от камерите за видеонаблюдение и какви възможности Ви осигурява то?

PTZ камери - какви възможности предлагат

30 Юни 2020
PTZ камерите дават възможност за наблюдение на големи площи само с една охранителна камера. Какви са техните възможности?

Камера за наблюдение през телефон

14 Май 2020
"Трябва ми камера, която да наблюдавам през телефона си." Едно от много често даваните изисквания от клиенти към нас. Ето какви са вариантите за това....
Вижте всички статии

Приложения за видеонаблюдение през телефон

Два от най-често задаваните въпроси към нас при избор на камери или готови комплекти за видеонаблюдение е "може ли да се гледат камерите през телефона" и "с кое приложение мога да гледам камерите през интернет"? В следващите редове можете да прочетете нашите предложения за приложения, с които можете да наблюдавате охранителните си камери.

XMEye

Приложението XMEye e едно много стабилно приложение, което поддържа най-важните (най-необходимите) функциналности и същевременно работи много стабилно и във версията си за Android и в тази за iOS. В публикацията ни "Видеонаблюдение през мобилен телефон" сме описали част от функциите на приложението XMEye. Неговия интуитивен потребителски интерфейс предлага възможност за лесна навигация, наблюдение на камерите на живо в реално време, както и преглед на записите от тях (записите, които се намират на твърдия диск на NVR устройството).

Като недостатък на това приложение отчитаме липсата на декстоп версия, а уеб браузър базираният клиент работи само с интернет експлорър (IE). Тук веднага бързаме да Ви успокоим, че според нас (вероятно така смятат и разработчите на XMEye), всъщност наистина няма практическа нужда от декстоп версия за това приложение. Можете да наблюдавате камерите си на голям монитор, като го свържете към NVR-а, а да използвате приложението само за отдалечен достъп. Ако държите да го използвате и на компютъра си, ето нашето предложение как да го направите.

YCC365 Plus

Приложението се използва за управление на мини WIFI Робо камера, която можете да закупите от нас. С него извършвате както първоначалната настройка на камерата, така и последващата ѝ употреба. Тъй като камерата е роботизирана, т.е. може да бъде управлявана, всяко нейно движение се управлява чрез приложението. Можете да запазвате темплейти за нейното движение, да я насочвате в реално време, да чувате през телефона си какво се случва около камерата, както и да говорите чрез приложението с хората около камерата.

Ако прецените, че телефона Ви разполага с достатъчно пространство за запис, можете да го използвате, за да записвате видеото и аудиото от камерата. Тъй като камерата разполага със слот за карта памет, на която може да прави записите, приложението Ви дава възможност да ги преглеждате, а, ако сте избрали да използвате Cloud пространството, за да записвате - няма проблем - отново можете да използвате приложение за преглед на записите.

Можете да настроите приложението да Ви известява при наличие на движение, както и да активира автоматично записа.

Yoosee

Приложението се използва за управление на WIFI камера за външен монтаж, която можете да закупите от фирма Дианид. Употребата му е много подобно на приложението YCC365 Plus, което описахме по-горе, така че няма да се спираме конкретно на неговите функционалности.

Приложение за WIFI камера

WIFI камерите, които предлагаме, работят с приложенията Yoosee и YCC365 Plus. Можем смело да препоръчаме и двете приложения като функционални и стабилно работещи, като същевременно с това редовно получават ъпдейт.

И трите приложения са налични за Android и iOS и могат да бъдат изтеглени безплатно от Google Play и App Store.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани