Количка
0 артикула

Новини

Нова серия LED крушки

16 Сеп 2020
Всички нови модели E27 7W и 9W на супер цена 1,20 лева с ДДС.

Резултати от анкетата "Кой знаков обект във Видин искате да бъде осветен с продукти на Дианид?"

15 Сеп 2020
Как гласуваха над 1300 участника в анкетата "Кой знаков обект във Видин искате да бъде осветен с продукти на Дианид"?

Граждани избират кой знаков исторически обект във Видин да бъде осветен (материал на БНР Видин)

11 Сеп 2020
Анелия Александрова за инициативата на Дианид да постави LED осветление на знаков обект във Видин.

Кой знаков обект във Видин искате да бъде осветен с продукти на Дианид?

27 Авг 2020
Като български производител на светодиодно осветление искаме да подарим ново осветление на един знаков за град Видин обект. За целта имаме нужда от Ва...

Промишлени осветителни тела вече със стандартна гаранция 3 години

24 Авг 2020
За да отговорим на търсенията и очакванията на нашите клиенти, удължихме стандартната гаранция на промишлените осветителни тела на 3 години.

LED осветление

LED панели 600x600

10 Сеп 2020
LED панели 600х600 за растерен таван със стандартни размери.

Видове LED панели

02 Сеп 2020
Какви видове LED панели произвежда и предлага на пазара българският производител на осветление Дианид?

По-добри условия за здравните специалисти чрез LED осветление

31 Авг 2020
Създаването на подходящи условия на труд е от изключителна важност, а за хората, които се грижат за здравето ни, тези условия могат да бъдат въпрос на...

Безопасно ли е LED осветлението? Да разрушим някои митове

18 Авг 2020
Накратко - да, LED осветлението е безопасно за здравето. Но защо някои хора се притесняват?

Помислете за светлинното оформление на магазина си

17 Авг 2020
Казвали сме го и преди, но ще го кажем отново. Светлината е много повече от средство за осветяване дадена зона от помещението особено, когато става въ...

Уютно осветление с LED лента

14 Авг 2020
Освен ефективно осветление, LED лентите предлагат уникални възможности за декорация на дома. Лесни за монтаж, с тях ще дадете собствен характер на вся...

Няколко начина за икономия на енергия в училище

12 Авг 2020
Едно училище изразходва наистина голямо количество енергия. От отоплението до осветлението, едно училище с над 8 часов работен ден е огромен консумато...

Видеонаблюдение

Как камерите за видеонаблюдение засичат движение

01 Юли 2020
Какви са техническите възможности за разпознаване на движение от камерите за видеонаблюдение и какви възможности Ви осигурява то?

PTZ камери - какви възможности предлагат

30 Юни 2020
PTZ камерите дават възможност за наблюдение на големи площи само с една охранителна камера. Какви са техните възможности?

Камера за наблюдение през телефон

14 Май 2020
"Трябва ми камера, която да наблюдавам през телефона си." Едно от много често даваните изисквания от клиенти към нас. Ето какви са вариантите за това....

IP камера или аналогова (AHD) камера

07 Май 2020
Какви са предимствата и недостатъците на двете технологии и как да изберем подходящата за нашите нужди?

Продуктите за видеонаблюдение Dahua вече се предлагат от Дианид

21 Апр 2020
Фирма Дианид предлага всички продукти за видеонаблюдение на световния гигант в областта Dahua Technology.

Речник на съкращения / термини във видеонаблюдението

07 Апр 2020
В системите за видеонаблюдение много често се използват съкращения при изписване на дадени характеристики. Какво означават те?

IP комплект за видеонаблюдение с 4 камери на цена 256.50 лева

27 Мар 2020
Подготвихме специално предложение за всички Вас, които се интересувате от сигурността на дома и бизнеса си.
Вижте всички статии

Приложения за видеонаблюдение през телефон

Два от най-често задаваните въпроси към нас при избор на камери или готови комплекти за видеонаблюдение е "може ли да се гледат камерите през телефона" и "с кое приложение мога да гледам камерите през интернет"? В следващите редове можете да прочетете нашите предложения за приложения, с които можете да наблюдавате охранителните си камери.

XMEye

Приложението XMEye e едно много стабилно приложение, което поддържа най-важните (най-необходимите) функциналности и същевременно работи много стабилно и във версията си за Android и в тази за iOS. В публикацията ни "Видеонаблюдение през мобилен телефон" сме описали част от функциите на приложението XMEye. Неговия интуитивен потребителски интерфейс предлага възможност за лесна навигация, наблюдение на камерите на живо в реално време, както и преглед на записите от тях (записите, които се намират на твърдия диск на NVR устройството).

Като недостатък на това приложение отчитаме липсата на декстоп версия, а уеб браузър базираният клиент работи само с интернет експлорър (IE). Тук веднага бързаме да Ви успокоим, че според нас (вероятно така смятат и разработчите на XMEye), всъщност наистина няма практическа нужда от декстоп версия за това приложение. Можете да наблюдавате камерите си на голям монитор, като го свържете към NVR-а, а да използвате приложението само за отдалечен достъп. Ако държите да го използвате и на компютъра си, ето нашето предложение как да го направите.

YCC365 Plus

Приложението се използва за управление на мини WIFI Робо камера, която можете да закупите от нас. С него извършвате както първоначалната настройка на камерата, така и последващата ѝ употреба. Тъй като камерата е роботизирана, т.е. може да бъде управлявана, всяко нейно движение се управлява чрез приложението. Можете да запазвате темплейти за нейното движение, да я насочвате в реално време, да чувате през телефона си какво се случва около камерата, както и да говорите чрез приложението с хората около камерата.

Ако прецените, че телефона Ви разполага с достатъчно пространство за запис, можете да го използвате, за да записвате видеото и аудиото от камерата. Тъй като камерата разполага със слот за карта памет, на която може да прави записите, приложението Ви дава възможност да ги преглеждате, а, ако сте избрали да използвате Cloud пространството, за да записвате - няма проблем - отново можете да използвате приложение за преглед на записите.

Можете да настроите приложението да Ви известява при наличие на движение, както и да активира автоматично записа.

Yoosee

Приложението се използва за управление на WIFI камера за външен монтаж, която можете да закупите от фирма Дианид. Употребата му е много подобно на приложението YCC365 Plus, което описахме по-горе, така че няма да се спираме конкретно на неговите функционалности.

Приложение за WIFI камера

WIFI камерите, които предлагаме, работят с приложенията Yoosee и YCC365 Plus. Можем смело да препоръчаме и двете приложения като функционални и стабилно работещи, като същевременно с това редовно получават ъпдейт.

И трите приложения са налични за Android и iOS и могат да бъдат изтеглени безплатно от Google Play и App Store.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани