Количка
0 артикула

Новини

До 15% отстъпка в 6 категории продукти до 7 март

01 Мар 2021
Подгответе се за пазаруване от 1 до 7 март, защото имаме предложения с намаления, каквито ще откриете само при нас, а отстъпката между 5% и 15% опреде...

Индустриални осветителни тела, улични лампи и аксесоари на промоционална цена

14 Яну 2021
Разгледайте промоционалното ни предложение с допълнителна отстъпка от 10% до края на месец януари!

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Нов рекорд в онлайн пазаруването за Black Friday 2020

02 Дек 2020
Amazon отбеляза нов рекорд в онлайн продажбите този Black Friday. Все повече потребители предпочитат да пазаруват от дивана у дома си.

Понякога е нужно наистина малко, за да постигнем много

11 Ное 2020
Достъпът до образование е важен за всички деца по света, а много често е необходима само малко добра воля, за да се случи нещо добро.

LED осветление

LED плафони за детска стая

02 Фев 2021
Най-вероятно детската стая е тази, която най-често променя облика си, докато децата растат. Осветлението ѝ също трябва да се променя заедно с цялостна...

Осветление на 12V или 220V?

21 Яну 2021
Вижте какви са предимствата и недостатъците при различните напрежения.

Загряват ли LED крушките?

08 Яну 2021
Един от въпросите, които често ни задават наши клиенти. Прочети повече по темата в следващите редове.

Малките стъпки към един по-устойчив свят

18 Дек 2020
Намалете консумацията на електричество. Изберете LED осветление.

Превърнете аквариума си в прелестен дизайнерски елемент от интериора с LED осветление

14 Дек 2020
Цветните рибки и живи растения могат да са прекрасен декоративен елемент както за дома, така и за офиса. Освен забавно, наблюдението на рибите е и обр...

Как да предпазите кабелите на осветлението, които са на открито

26 Ное 2020
Използването на осветление в двора на къщата, градината или поставянето на коледна светеща украса вече е обичайно практика за всеки дом. Когато и...

Идеи за коледна украса на открито

17 Ное 2020
Има нещо вълшебно в къща, която е украсена със светлина, особено в снежна зимна вечер. Все още има достатъчно време да се захванете с украсата си...

Видеонаблюдение

Видеонаблюдение и лични данни

05 Фев 2021
Видеонаблюдението вече е достъпно за масовия потребител, но напоследък по-често получаваме един въпрос на нашите клиенти - как стои въпросът с ви...

Кои са страните с най-много камери за наблюдение в света

04 Яну 2021
Става все по-трудно да намерите място в големия град, където никой не Ви "гледа".

Как да пестим място за съхранение на видеозаписи без да губим качественото им с ROI

27 Ное 2020
Какво е ROI в системите за видеонаблюдение и как може да ни помогне спестим HDD място и трафик на данни в мрежата?

Кога да използвам WIFI система за видеонаблюдение

25 Ное 2020
Безжичните камери за видеонаблюдение често са примамливо решение, когато обмисляте закупуването на нова система за видеонаблюдение. Така ли е наистина...

Какво означават различните PoE типове и за какво се използват

12 Ное 2020
По-малко кабели, повече удобство. Какво означават различните PoE типове и за какво се използват. 

Възстановяване на забравена парола на NVR

28 Сеп 2020
Сигурността на данните е от първостепенна важност, но какво може да направим, ако забравим паролата си?

Как камерите за видеонаблюдение засичат движение

01 Юли 2020
Какви са техническите възможности за разпознаване на движение от камерите за видеонаблюдение и какви възможности Ви осигурява то?
Вижте всички статии

Видеонаблюдение - допълнителните възможности, които можете да използвате

Видеонаблюдението отдавна е критично важен компонент от всяка система за сигурност. Използването на видеоназаписите от системата може да бъде изключително полезно за развитието на бизнеса Ви - замисляли ли сте се за това.

Системите за видеонаблюдение събират изключително много данни всеки ден и всеки разумен собственик на бизнес има възможност да ги иползва, за да увеличи приходите си. Въз основа на данните, събрани чрез технологии за наблюдение, става все по-възможно да се предприемат информирани действия, основани на анализа на информация.

Пазарът предлага иновативни технологии за видеонаблюдение, а потребителите очакват технологията да защитава и оптимизира бизнеса им. Въпрос на инвестиция и правилно изпълнение е да се постигне оптимизация на системата за сигурност и експлоатация на съораженията.

Видеонаблюдение от Дианид
Доставка и монтаж
Разгледайте предложенията

Актуализация на системата

Когато става въпрос за ъпдейт на вече остарели технологии може да изглежда елементарна и дори очевидна стъпка. Въпреки това, много системи за видеонаблюдение все още разчитат на по-прости системи, каквито са например аналоговите. Помислете над това: 30 камери (напълно нормален брой за един средно голям обект) ще запишат 21 600 часа видео за период от 24 часа, в продължение на 30 дни. Огромно количество данни, които може да са напълно безполезни с една "традиционно" използвана система за видеонаблюдение. Налице са много възможности за ползване на тези данни и увеличване на възвращаеността на инвестицията чрез подобряване на работния процес и повишено ниво на сигурност. Актуализирането на остарялата техника за видеонаблюдение е първата стъпка към отключването на потенциала за интеграция и анализ.

Системна интеграция

След като системата за видеонаблюдение е актулизирана, може да се премине към интеграцията ѝ с други системи в обекта и подобрение на ежедневните операции. Да вземем за пример осветителната система.  Има няколко начина, чрез които осветлението и видеонаблюдението могат да работят по-добре заедно. Осветлението с LED ще намали сметките Ви за електричество, а употребата на сензори за движение ще подобри значително изображението на камерите за видеонаблюдение през тъмната части от денонощието.

Анализ, сигурност

Възможността да се анализират безброй часове видеозаписи по интелигентен начин напълно променя правилата на играта. Възможността да се дефинират параметри за търсене и преглеждане на кадри, използвайки филтри като например пол или цвят на облеклото може да спести десетки часове разглеждане на кадри.

Чрез интегриране на система за анализ и контрол на достъпа, можете да обучите системата си на модели, които са норма за поведението на клиентите в обекта и ако система открие отклонение от нормалното поведение, да Ви извести своевременно.

Сигурността никога не е била единствената възможност, която дава видеонаблюдението. Някои от най-важните приложения на системите за видеонаблюдение всъщност са свързани с увеличаване на продажбите. Чрез приоретизиране на нуждите и изискванията за конкретната ситуация, системата за видеонаблюдение може да осигури значителна възвращаемост на инвестицията под формата на ценни данни.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози