Количка
0 артикула

Новини

Черен петък 2020 - подгответе се за най-изгодното пазаруване тази година

23 Ное 2020
Възползвайте се от най-големите отстъпки за годината. Хванете офертите за LED осветление и видеонаблюдение на 27.11.2020 - Черен петък!

Предложи кауза, която да подкрепим

16 Ное 2020
През месец декември даряваме част от обората си добра кауза. Помогнете ни да я изберем.

Понякога е нужно наистина малко, за да постигнем много

11 Ное 2020
Достъпът до образование е важен за всички деца по света, а много често е необходима само малко добра воля, за да се случи нещо добро.

30% отстъпка за монтаж на видеонаблюдение

11 Ное 2020
Възползвайте се от 30% отстъпка от цената за монтаж на видеонаблюдение в периода от 11.11.2020 до 11.12.2020 г.

Коледните елхи през 2020

09 Ное 2020
На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече от важно да запазим...

LED осветление

Как да предпазите кабелите на осветлението, които са на открито

26 Ное 2020
Използването на осветление в двора на къщата, градината или поставянето на коледна светеща украса вече е обичайно практика за всеки дом. Когато и...

Идеи за коледна украса на открито

17 Ное 2020
Има нещо вълшебно в къща, която е украсена със светлина, особено в снежна зимна вечер. Все още има достатъчно време да се захванете с украсата си...

Коледните елхи през 2020

09 Ное 2020
На прага сме на празничен сезон, който вероятно няма да прилича на повечето досега. В условията на пандемия за всички ни е повече от важно да запазим...

Енергийно ефективни LED ленти

09 Окт 2020
Често говорим за спестяване на електроенергия при осветлението, но някак пропускаме да го споменем при LED лентите.

Няколко световни града с интелигентно улично осветление

02 Окт 2020
Глобалният проблем със замърсяването и прекомерното използване на електроенергия кара все повече управници на големи градове, да мислят в посока намал...

Скрито осветление

01 Окт 2020
Атмосферата, която дава скритото осветление гали сетивата и Ви пренася емоцията на друго ниво.

Светодиодни крушки Е27

25 Сеп 2020
LED крушки Е27 произведени от Дианид - какво трябва да знаем.

Видеонаблюдение

Как да пестим място за съхранение на видеозаписи без да губим качественото им с ROI

27 Ное 2020
Какво е ROI в системите за видеонаблюдение и как може да ни помогне спестим HDD място и трафик на данни в мрежата?

Кога да използвам WIFI система за видеонаблюдение

25 Ное 2020
Безжичните камери за видеонаблюдение често са примамливо решение, когато обмисляте закупуването на нова система за видеонаблюдение. Така ли е наистина...

Какво означават различните PoE типове и за какво се използват

12 Ное 2020
По-малко кабели, повече удобство. Какво означават различните PoE типове и за какво се използват. 

Възстановяване на забравена парола на NVR

28 Сеп 2020
Сигурността на данните е от първостепенна важност, но какво може да направим, ако забравим паролата си?

Как камерите за видеонаблюдение засичат движение

01 Юли 2020
Какви са техническите възможности за разпознаване на движение от камерите за видеонаблюдение и какви възможности Ви осигурява то?

PTZ камери - какви възможности предлагат

30 Юни 2020
PTZ камерите дават възможност за наблюдение на големи площи само с една охранителна камера. Какви са техните възможности?

Камера за наблюдение през телефон

14 Май 2020
"Трябва ми камера, която да наблюдавам през телефона си." Едно от много често даваните изисквания от клиенти към нас. Ето какви са вариантите за това....
Вижте всички статии

Онлайн видеонаблюдение. Как да използвате приложението XMEye на PC

XMEye е едно от най-предпочитаните приложения за наблюдение. То позволява да гледате видео на живо от охранителните си камери, да преглеждате записите от NVR устройството, както и да правите записи локално на Вашето мобилно устройство с Android или iOS. Освен, че е безплатно, приложението предлага сигурна и стабилна връзка, като можете да добавяте лесно ново устройство със серийният му номер. 

На xmeye.net можете да използвате данните за вход към Вашето NVR устройство (или към профила си) и да наблюдавате камерите през уеб браузъра си (работи с Internet Explorer). Опитът обаче показва, че отдалеченото видеонаблюдение през сайта на XMEye не винаги работи на нужното ниво. Не забравяйте все пак, че това е безплатна услуга. 

За разлика от онлайн версията, мобилното приложение на XMEye работи безотказно. Затова тук ще разгледаме възможността да използвате мобилното приложение на Вашето PC чрез Android емулатор.

Такъв емулатор, можете да изтеглите напълно безплатно от сайта bluestacks.com. Можете да използвате и друг, но ние тествахме BlueStacks и можем да кажем, че до момента се представя отлично. Няма да се спираме подробно на инсталация на BlueStacks - нищо особено, изтеглете приложението и следвайте стъпките на инсталатора.

След като инсталирате програмата (BlueStack), трябва да създадете Google профил или може да използвате съществуващ, ако вече имате. Този профил Ви е необходим, за да получите достъп до Google Play Store (също както и при мобилния Ви телефон).

Как да използваме XMEye за PCxmeye за windows

Можете да видите, че след като инсталирате и стартите програмата на Вашето PC, BluStacks изглежда като начален екран на обикновен нов мобилен телефон (с Android) без инсталирани проложение. Стартирайте Play Store и намерете с търсачката приложението XMEye, след което го инсталирайте.

Сега стартирайте приложението и направете Вашата регистрация в XMEye.

Прочетете статията ни Видеонаблюдение през мобилен телефон, за да се запознаете с процеса на добавяне на NVR към приложението XMEye.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани