Черен петък продължава и през почивните дни! На 27 и 28 ноември купи LED осветление онлайн с 20% отстъпка с промо код DBF2021.

За продукти от категория Коледна украса отстъпката е 10% с промо код CDBF2021.

Количка
0 артикула

Новини

Черен петък

15 Ное 2021
ЧЕРЕН ПЕТЪК идва в Дианид на 26.11.2021г. Възползвайте се от най-големите отстъпки за LED осветление през годината!

Коледна и новогодишна украса 2021-2022

20 Окт 2021
Всяка година включването на празничната украса носи радост на малки и големи по целия свят. Изберете своята светеща украса от предложенията...

До края на 2021г. започва работа новата поточна линия на Дианид за производство на пластмасови и стъклени LED пури

28 Сеп 2021
Производство на стъклени и пластмасови пури с автоматизирана поточна линия е следващата стъпка в модернизацията на Дианид до края на 2021 година.

Нова поточна линия за производство на LED крушки

18 Авг 2021
Започна работа новата поточна линия на Дианид за производство на LED крушки. През септември 2021 поетапно стартира производство на нови модели.

По-добри цени за LED панели за повърхностен монтаж

05 Авг 2021
LED панели за повърхностен монтаж намират широко приложение, заради практичния си външен вид, качествената светлина и икономията, която осиг...

LED осветление

Нашите съвети при избор на индустриални LED камбани

25 Окт 2021
На пазара има огромен избор от осветителни тела на различни производители. Кои са факторите, които трябва да вземете предвид, когато купувате?

Кога идва краят на живота на една LED лампа?

07 Окт 2021
LED осветлението спестява много средства в дългосрочен план, но както всичко останало не е вечно. Кога трябва да помислите за подмяна на LED осветител...

Автоматизация на LED осветлението

23 Юли 2021
Дизайнерите на осветление и архитектите познават възможностите на светлината на подчертава и дори да трансформира архитектурата. А автоматизацията нос...

Какво трябва да бъде осветлението в домашния фитнес

20 Юли 2021
Още една нова година, още един нов месец, още един понеделник и още едно отлагане на началото на здравословното спортуване - звучи познато нали. ...

Може ли малката стая да изглежда по-голяма благодарение на осветлението?

02 Юли 2021
Ако стаята Ви има размерите по-скоро на килер, отколкото на всекидневна, стратегиският избор на осветление е от огромно значение.

Осветление за мокро помещение

30 Юни 2021
Ако някога сте търсили съвет за осветлението в кухнята или банята, вероятно сте открили море от информация, но попадали ли сте на съвети за осветление...

Захранване за LED лента

21 Юни 2021
Често в практиката си откриваме термините LED захранване, трансформатор, драйвър. А знаете ли всъщност какво е различното между тях?
Вижте всички статии

Черен петък

Черен петък 2021 в Дианид - 20% отстъпка на всички продукти за LED осветление

Не пропускайте ЧЕРЕН ПЕТЪК в Дианид. Денят с най-големите намаления през годината за всички предлагани продукти. Предложенията ни достъпни онлайн, както и във физическите ни магазини в София и Варна. Очакват Ви над 430 продукта за осветление и декорация - LED панели, Улично LED осветление, Промишлено LED осветление, LED пури, LED ленти, LED крушки, Дизайнерски осветителни тела, Модулни системи за LED осветление, LED прожектори, Фасадно и фодно осветление, Захранвания за LED, Компоненти за LED, Коледна украса и други.

Какъв е размерът на отстъпка?

Отстъпката е в размер на 20% от цената на всички продукти за LED осветление и 10% за всички продукти от категория Коледна украса.

Колко време ще бъде валидна промоционалната цена?

Отстъпката за кампанията Черен петък през 2021 година ще бъде активна от 00.00 до 23.59 часа на 26.11.2021 г., за да имате достатъчно време да се възползвате от страхотните ни промоционални цени.

Тази година имаме специален комплимент за всички регистрирани потребители в онлайн магазина ни. Отстъпката ще бъде валидна за тях в посочения по-горе размер и през почивните дни - 27 и 28 ноември с код за отстъпка DBF2021 за LED осветление и CDBF2021 за коледна украса.

Какво Ви препоръчваме да направите?

1. Ако все още нямате, регистрирайте профил в онлайн магазина ни. Това Ви дава възможността да въведете данните си за доставка веднъж, след което ще можете да ги използвате многократно за поръчката си, като по този начин спестявате много време, но това не е всичко. Освен това, като регистриран потребител с всяка поръчка на LED осветление от Дианид събирате бонус точки, които Ви носят допълнителна отстъпка при следваща поръчка. Повече информация за Програмата ни за лоялни клиенти ще откриете тук. Ако вече сте направили регистрацията си в онлайн магазина ни - поздравление! Вече може да се възползвате от всички предимства на регистриран потребител като влезнете в профила си.

2. Разгледайте предложенията в онлайн магазина ни и изберете продуктите, които представляват интерес за вас. Можете да ги добавите в лентата с отметки на браузъра си, или да използвате опцията "Добави в желани". По този начин ще имате бърз достъп до тези продукти винаги, когато Ви потрябват. На 26.11.2021 г. направете поръчка с ГОЛЯМА BLACK FRIDAY ОТСТЪПКА.

Какви са сроковете за доставка?

За всички поръчки, направени на "Черен петък", важат стандартните срокове за доставка, описани в условията ни за доставка.

Обърнете внимание на различните статуси за наличност. Поръчки на продукти отбелязани с етикет "Предварителна продажба" ще бъдат обработени след като изрично се свържем с Вас, за да Ви информираме за срока на доставка.

Какви за условията за плащане?

Ако изберете плащане чрез банков превод на своята поръчка от Черен петък, трябва да наредите цялата сума по поръчката към сметката на Дианид ЕООД до 05.12.2021 г. В противен случай отстъпката от, която сте получили по време на кампанията няма да бъде валидна.

Продукти с предварителна продажба

Промоционалната цена от Черен петък важи за всички продукти, включително и тези, които са отбелязани с етикет "предварителна продажба". В зависимост от заявеното количество и след уговорен срок за доставка, който Ви удовлетворява, трябва да заплатите капаро в размер на 50-100% от сумата на поръчката.

Допълнителната отстъпка от 1% за плащане на онлайн поръчки с банков превод няма да бъде валидна от 00:00 часа на 26.11.2021 г. до 23:59 часа на 28.11.2021 г.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Основни категории LED осветление
Промоционални оферти, каталози

Промоционални каталози